Zobrazit přihlášovací formulář

Osadníci z Katanu

Administrace

Osadníci z Katanu

860 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Legenda mezi deskovými hrami! V roce 1995 nastoupila svou neuveřitelnou triumfální cestu hra Osadníci z Katanu. Z počátku byla pouze tajným tipem mezi fanoušky deskových her, ale brzy ji začaly hrát miliony lidí po celém světě. V novém vydání této…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Osadníci z Katanu

860 Kč
  • Popis zboží
Legenda mezi deskovými hrami!

V roce 1995 nastoupila svou neuveřitelnou triumfální cestu hra Osadníci z Katanu. Z počátku byla pouze tajným tipem mezi fanoušky deskových her, ale brzy ji začaly hrát miliony lidí po celém světě.

V novém vydání této herní klasiky najdete realisticky vymodelované figurky od Klause Teubera, nově ztvárněné jednotlivé krajiny a konečně také praktický rámeček, který tvoří zárověň moře. Unikátní herní systém zůstává samozřejmě nezměněn.

Přeneste se v čase do doby objevů a rozvoje prvních osídlení. Nebojácní mořeplavci zakotvili na pobřeží neznámého ostrova Katan. Lidé z různých kmenů zakládají první vesnice. Budou těžit suroviny, stavět cesty a z vesnic se postupně stanou města.

Na ostrově se také bude rozvíjet výměnný obchod. Někdy bude přebývat jíl, jindy zase ruda. A tak můžete měnit rudu za vlnu, jíl za dřevo, přesně podle vaší aktuální potřeby. Pokud budete prosperovat, váš vliv poroste. Vypukne boj o nadvládu na ostrově Katan. Postavte se k této výzvě a staňte se vládci Katanu!

Cílem hry je zakládat vesnice, rozvíjet je na města, budovat cesty a jako první získat 10 bodů.

Tato hra získala již několik ocenění!

Hra obsahuje: 1 hrací pole z 19 šestihranných dílů, 95 karet se surovinami, 25 akčních karet, 4 karty se stavebními náklady, 2 zvláštní karty, 23 hrací kostky, hrací figurky (16 měst, 20 vesnic, 60 silnic, 1 figurka zloděje)

►►► PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Eshop s obrovskou nabídkou různých druhů a motivů puzzle pro děti i dospělé.
►►► STAVEBNICE-HRY.cz ◄◄◄
Eshop nabízející společenské hry, karty, stavebnice (playmobil, sluban )
  • Značka

    ALBI

  • Rozměry

    Číslo karty: 10084 Doba hraní: 75 min. Počet hráčů: 3-4 Rozměry (balení): 29,2 x 29,2 x 7,2 cm Věk: od 10 let Autor: Klaus Teuber

  • 19. 8. 2019, 8:01

  • Zobrazení

    60

  • Oblíbené

    0

Kategorie