Zobrazit přihlášovací formulář

AUTOSEDAČKA MAXI COSI PEARL VČ. FAMILY FIXU

Administrace

AUTOSEDAČKA MAXI COSI PEARL VČ. FAMILY FIXU

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám používanou autosedačku Maxi Cosi Pearl vč. Family Fixu. Autosedačka byla kupována asi před 3 roky, byla používána. Kombinace černé a šedé barvy. Jeví známky běžného užívání, na černém potahu jsou sem tam flíčky (je patrné z fotografie). Černá je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUTOSEDAČKA MAXI COSI PEARL VČ. FAMILY FIXU

3 999 Kč
  • Popis zboží
Prodám používanou autosedačku Maxi Cosi Pearl vč. Family Fixu. Autosedačka byla kupována asi před 3 roky, byla používána.
Kombinace černé a šedé barvy.
Jeví známky běžného užívání, na černém potahu jsou sem tam flíčky (je patrné z fotografie). Černá je na toto velmi nepraktická, je na ní vše vidět. Autosedačku jsem lehce přeprala, pokud by se jejímu čištění nová majitelka pověnovala pečlivěji než já, možná se podaří flíčky odstranit. Já se bojím namáčet hodně, abych případně nevydřela barvu a nenadělala více škody než užitku.
Popis výrobce:
Autosedačka Maxi-Cosi Pearl je vybavena nejnovějšími technologiemi, díky čemuž můžete cestovat s vaším ditětem bez starostí a hlavně bezpečně. Díky systému IsoFix budete cestovat pohodlně a bez strachu o bezpečí svého dítěte.

Bezpečnost
Autosedačka Maxi-Cosi Pearl se poutá do automobilu pomocí systému IsoFix. Je určena pro děti od 9 do 18 kg (9 měsíců až cca 3,5 let). Základna FamilyFix, která je ke správnému uchycení autosedačky vyžadována, poskytuje nejen světelnou, ale též zvukovou kontrolu správné instalace. S těmito dvěma výrobky je téměř nemožné chybně autosedačku nainstalovat. Systém boční ochrany nabízí optimání ochranu v případě bočního nárazu.
Norma EU: ECE R44/04
Testy ADAC: 4 hvězdičky

Komfort
Výšku opěrky hlavičky a ramenních pásů lze nastavit jedním pohybem. Polohování na základně FamilyFix poskytuje až 5 různých poloh od sezení po leh. K přichycení autosedačky na základnu FamilyFix stačí jedno malé kliknutí a je hotovo. Unikátní systém bezpečnostních pásů; při umísťování dítěte do automobilu vám pásy již nikdy nebudou překážet. Snadné polohování zepředu autosedačky.

Upevnění do automobilu
Autosedačka Maxi-Cosi Pearl se uchycuje do automobilu pomocí systému IsoFix po smě
  • 3. 1. 2020, 19:18

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie