Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované chlapecké plátěnky/tenisky Befado

Administrace

Certifikované chlapecké plátěnky/tenisky Befado

180 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Praktické nazouvací tenisky pro předškoláky, ideální na ven i do tělocvičny. Pevná podrážka, speciálně vyztužená pata, boky stabilizující chodidlo a široké špičky chráněné proti oděru tvoří ideální dětskou obuv pro sportovně-rekreační aktivity venku i v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované chlapecké plátěnky/tenisky Befado

180 Kč
  • Popis zboží
Praktické nazouvací tenisky pro předškoláky, ideální na ven i do tělocvičny. Pevná podrážka, speciálně vyztužená pata, boky stabilizující chodidlo a široké špičky chráněné proti oděru tvoří ideální dětskou obuv pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Tenisky jsou nazouvací, s falešným šněrováním, zpevněné širokou pruhovanou gumou přes nárt. Tkaničky nejsou součástí obuvi, dírky jsou pouze trendovým dekorem. Oceníte Vy i každé díte, které s tkaničkami ještě bojuje!

Kvalitní dětské boty Befado mají certifikát "Zdrowa stopa", což je obdoba české "Žirafky" a certifikát kvality ITC Zlín, a.s. Jsou vyvíjeny tak, aby ve všech směrech splňovaly přísná kritéria, která jsou kladena na dětskou obuv. Vývojáři firmy Befado konzultují své postupy s dětskými ortopedy.

Vždy přeměřujeme pouze jeden pár bot od každé velikosti. Odchylka v řádu milimetrů je přípustná. Na požádání rádi přeměříme konkrétní pár bot.

Vel. 27: délka vnitřní stélky 17 cm
Vel. 28: délka vnitřní stélky 17,8 cm
Vel. 29: délka vnitřní stélky 18,5 cm
Vel. 30: délka vnitřní stélky 19,3 cm
  • 30. 1. 2019, 20:20

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie