Zobrazit přihlášovací formulář

KARNEVALOVÝ KOSTÝM - VÍLA, PRINCEZNA, ČARODĚJNICE

Administrace

KARNEVALOVÝ KOSTÝM - VÍLA, PRINCEZNA, ČARODĚJNICE

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Pestrobarevné šaty pro malou čarodějnici. Černý, sametový top s dlouhými černými, sametovými rukávy, zdobenými krátkými, fialovými rukávky balonového střihu s volánky. Uprostřed topu růžový pruh, zdobený průhledným černým tylem s aplikací černých proužků,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KARNEVALOVÝ KOSTÝM - VÍLA, PRINCEZNA, ČARODĚJNICE

189 Kč
  • Popis zboží
Pestrobarevné šaty pro malou čarodějnici. Černý, sametový top s dlouhými černými, sametovými rukávy, zdobenými krátkými, fialovými rukávky balonového střihu s volánky. Uprostřed topu růžový pruh, zdobený průhledným černým tylem s aplikací černých proužků, koček, měsíce, netopírů, s volánkem u výstřihu, lemovaný růžovými, třpytivými stužkami. Top vzadu černý, prošívaný, pružný - "žabičkování". Oblékání přes hlavu. V pase všitá guma. Sukně z fialového, lesklého saténu, dole na gumu, zdobená volánem, jemně vycpaná, navrchu různě barevné a různě dlouhé, cípovité volány.

Šaty jsou roztomilé, rošťácky čarodějnické. Šaty jsou nošené, ale ve velmi hezkém stavu. Velikost: uvedena 18-23 měs. Materiál: 100% polyester, 100% nylon.

Rozměry: celková délka od ramene 49cm, šířka prsa (průramky) 2x29cm, šířka pas 2x19cm-2x28cm, délka topu od ramene ke kraji sukně 23cm, délka rukávu od krku 38cm.
  • Velikost

    92

  • Rozměry

    407

  • 24. 10. 2018, 19:46

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie