Zobrazit přihlášovací formulář

*** Motorka trojkolka Raider Princess ***

Administrace

*** Motorka trojkolka Raider Princess ***

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
PO ZUZCE, JEŽDĚNÉ, STAV: PĚKNÉ. PC 3900,- Kč Telektrické vozítko na 6V baterii - růžová motorka tříkolka 6 V. Jednomístné dětské elektrické vozítko italské firmy Peg-Pérego. Elektrická tříkolka je určena dětem od 2 do 4 let. Dostatečný výkon motoru a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*** Motorka trojkolka Raider Princess ***

999 Kč
  • Popis zboží
PO ZUZCE, JEŽDĚNÉ, STAV: PĚKNÉ. PC 3900,- Kč
Telektrické vozítko na 6V baterii - růžová motorka tříkolka 6 V.

Jednomístné dětské elektrické vozítko italské firmy Peg-Pérego. Elektrická tříkolka je určena dětem od 2 do 4 let. Dostatečný výkon motoru a baterie postačuje na dobu jízdy 65 minut a rychlost 4 km/h. Raider zvládne rovný a pevný terén s max. stoupáním 5%. Akcelerátor a brzda jsou v jednom pedálu – po sešlápnutí akcelerátoru autíčko jede, po uvolnění zabrzdí. Včetně nabíječky a baterie.

rychlostní stupně 1
rychlost km/h 4 (1)
hmotnost 7,8 kg
maximální zatížení 20 kg
maximální stoupání 5%
vhodný terén asfalt, beton, dlažba
rozměry (d x v x š) 91 x 81 x 51 cm




Minimální doba jízdy je pouze přibližná hodnota a může se měnit v závislosti na způsobu používání baterie a na druhu povrchu, po němž se vozítko pohybuje. Uvedená hodnota předpokládá, že po 3/4 zmíněné doby vozítko jezdí po pevném rovném povrchu a po zbývající 1/4 této doby po nezpevněném povrchu s maximálním stoupáním, které je uvedeno u daného vozítka. Při použití vozítka na rovném pevném povrchu je skutečná doba jízdy i několikanásobně větší. Pro delší jízdu Vám doporučujeme využít naší akce "levnější baterie".
  • 27. 5. 2019, 22:42

  • Zobrazení

    112

  • Oblíbené

    1

Kategorie