Zobrazit přihlášovací formulář

Báječná show

Administrace

Báječná show

69 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Celovečerní animovaný film Báječná Show vychází na DVD v upravené seriálové podobě s větším důrazem na samotné La Fontainovy bajky a jejich příběh. Na červeném koberci se slétávají významní herci ze zvířecí říše, aby si nadělili filmové ceny, o zábavu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Báječná show

69 Kč
Koupit
Celovečerní animovaný film Báječná Show vychází na DVD v upravené seriálové podobě s větším důrazem na samotné La Fontainovy bajky a jejich příběh.

Na červeném koberci se slétávají významní herci ze zvířecí říše, aby si nadělili filmové ceny, o zábavu se stará bavič ptakopysk Bobo. Mezi jeho estrádními čísly se promítají známé La Fontainovy bajky coby nominační filmy jednotlivých hereckých hvězd...

Osm bajek Báječné show je zpracováno do osmi jednotlivých samostatných dílů. Každá bajka (díl) je samostatně uvedena a na závěr i zhodnocena konferenciérem. Oproti celovečernímu filmu jsou bajky dokončeny a dovyprávěny. Bajky mají styl různých filmových žánrů od grotesky až po sci-fi, všechny však mají muzikálovou podobu, jejíž lesk pomáhají udržet hvězdy české hudební scény:

Náročná technologie výroby kombinuje několik animačních technik. Plastelínovou loutku, klasickou kreslenou animaci a trojrozměrnou počítačovou animaci. Výrobu a vznik Báječné show dokumentuje bonusový Film o filmu.Celovečerní film, z něhož DVD Báječná show vychází, získal Cenu dětské poroty na Mezinárodním filmovém festivalu „Filmák“ v Plzni.

Seznam bajek:

Liška a vránaVůl a žába
Čáp a liška
Netopýrek a lasičky
Kojot a mula
Vlk doktorem
Želva a zajíc
Myšák a hraboš
  • 1. 5. 2024, 19:45

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zigby - Honba za pokladem
Zigby - Továrna na dorty
Zigby - Super hrdina
DVD Fimfárum 2
Nové
POŠETKA PAPÍR

DVD Fimfárum 2

DVD Fimfárum 1
Nové
POŠETKA PAPÍR

DVD Fimfárum 1

Čáryfuk ... díly 4, 5, 6
Čáryfuk .... díl 7, 8, 9
Čáryfuk ... díly 1, 2, 3
Rubi - Výlet, DVD
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Rubi - Výlet, DVD

Traktor Tom 2
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Traktor Tom 2

Soptík - Příhody dráčka Soptíka 1
Soptík - Příhody dráčka Soptíka 2

Kategorie