Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ SVÍTÍCÍ OBOJEK PRO PSA @@@

Administrace

@@@ SVÍTÍCÍ OBOJEK PRO PSA @@@

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! LIGHT UP DOG COLLAR Zabíhá se vám pejsek ve tmě ? Máte velkou zahradu nebo ho venčíte na volno a těžko ho ve tmě hledáte ? Vybavte svého miláčka svítícím obojkem. Trendy svítící obojek je skvěle funkční a na dálku vám prozradí,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ SVÍTÍCÍ OBOJEK PRO PSA @@@

139 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! LIGHT UP DOG COLLAR

Zabíhá se vám pejsek ve tmě ? Máte velkou zahradu nebo ho venčíte na volno a těžko ho ve tmě hledáte ? Vybavte svého miláčka svítícím obojkem. Trendy svítící obojek je skvěle funkční a na dálku vám prozradí, kde se váš pejsek zrovna nachází. Máte ho tak snadno pod kontrolou.

Optické vlákno vsunuté do speciálního popruhu vydrží velkou zátěž. Bezpečí pro psa : důležitý bezpečnostní prvek při procházkách ve tmě. Jednoduchá výměna baterie (baterie není součástí balení). Model nutný k provozu obojku : CR2032, 3V. Obojek je odolný proti dešti a sněhu. Součástí obojků je velmi silný a odolný kroužek k připojení vodítka a plastová přezka. Fluorocentní pásek s možností třech druhů svícení : 1. pouze svícení, 2. pomalé blikání, 3. rychlé blikání. Barva obojku je černá s bílým proužkem, po zapnutí svícení obojku je ve tmě nasvícen dvoubarevně bíle až žlutě.

Díky nastavitelné velikosti obojku je vhodný téměř pro všechna plemena psů. Rozměr : při maximálním utažení je průměr obojku 30 cm, pří maximálním roztažení je průměr obojku 44 cm. Baleno v ochranném blistru.
  • 30. 9. 2020, 21:03

  • Zobrazení

    104

  • Oblíbené

    0

Kategorie