Zobrazit přihlášovací formulář

Syoss Oleo Intense šampon 500 ml

Administrace

Syoss Oleo Intense šampon 500 ml

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
DOVOZ NĚMECKO. Syoss Oleo Intense Thermo Care šampon 500 ml Péče o suché a lámavé vlasy začíná výběrem správného šamponu. Šampon Syoss Oleo Intense s prvotřídním olejem vlasy jemně čistí a zároveň do hloubky posiluje jejich strukturu pomocí Pro-Cellium…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Syoss Oleo Intense šampon 500 ml

59 Kč
  • Popis zboží
DOVOZ NĚMECKO. Syoss Oleo Intense Thermo Care šampon 500 ml

Péče o suché a lámavé vlasy začíná výběrem správného šamponu. Šampon Syoss Oleo Intense s prvotřídním olejem vlasy jemně čistí a zároveň do hloubky posiluje jejich strukturu pomocí Pro-Cellium Keratin - profesionální technologie používané stylisty po celém světě. Účinné složení šamponu s prvotřídním olejem o vlasy intenzivně pečuje a zanechává je hebké a lesklé. Horký vzduch z fénu recepturu šamponu Syoss Oleo Intense ještě více aktivuje, a zajišťuje tak optimální výsledky.

Suché a lámavé vlasy nadělila mnohým z nás sama příroda. V některých případech si však za problémy s vlasy můžeme sami. Poškodit a vysušit je může totiž také UV záření nebo používání špatných kosmetických přípravků. Ať už je důvod jakýkoli, pokud vás trápí suché a lámavé vlasy, dejte na radu odborníků a sáhněte po kvalitní vlasové kosmetice s recepturou na bázi oleje. Vsadit můžete na novou řadu Syoss Oleo Intense, která nabízí produkty vlasové péče s termoaktivní recepturou s vysoce kvalitním olejem. V kombinaci s teplem poskytuje tato řada optimální výsledky – intenzivně regeneruje vlasy do hloubky a dodává jim zářivý lesk, aniž by je nadměrně zatížila.

Suché a lámavé vlasy postrádají lesk a přímo volají po intenzivní péči, která by jim dodala potřebnou regeneraci a vyhladila jejich povrch. Pokud totiž není povrch vlasové kutikuly hladký a rovný, vlas je ještě náchylnější k poškození vnějšími vlivy. Výsledkem pak bývají roztřepené konečky a poškozené vlasové folikuly. Pro vlasy je velmi důležité také to, aby se po umytí snadno rozčesávaly. Suché vlasy jsou velmi citlivé a hrubé rozčesávání by mohlo vést k jejich dalšímu poškození. Vhodné je proto používání kondicionéru s vydatným pečujícím olejem.

Pokud js
  • 26. 2. 2019, 20:29

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie