Zobrazit přihlášovací formulář

Tapeta Make Up Kudrny

Administrace

Tapeta Make Up Kudrny

518 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Moderní a pestrá to je kolekce tapet Erismann Make Up. Vzory a barevné kombinace si vytvoří příjemnou oázu u Vás doma. Špičkové provedení v moderních relaxačních barvách. Vybroušené moderní grafické návrhy, ve kterých se každý najde. Perfektní doplněk…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapeta Make Up Kudrny

518 Kč
  • Popis zboží
Moderní a pestrá to je kolekce tapet Erismann Make Up. Vzory a barevné kombinace si vytvoří příjemnou oázu u Vás doma. Špičkové provedení v moderních relaxačních barvách. Vybroušené moderní grafické návrhy, ve kterých se každý najde. Perfektní doplněk nabídne čtyři velké struktury, které poskytují stěnám moderní eleganci.
Tapety na zeď Erismann jsou vyrobeny v Německu. Firma Erismann je největší světový výrobce tapet na světě. Firma byla založena v roce 1838. V její nabídce naleznete širokou paletu vzorů a barev, tapety papírové, tapety přetíratelné, tapety vliesové, tapety do dětských pokojíčků a mnoho dalších.
Nádherný květinový vzor lístku, který oseje Vaší stěnu. Decentní a přitom luxusní příjemné barvy a světele béžové efekty lístků.


Raport této tapety - navázání vzoru je 64/32 cm.

Tapety jsou vyrobeny z netkaného vliesového materiálu, který vyniká svými dokonalými vlastnostmi při jejich aplikaci, spracování a odstraňování.
Na fotce produktu - tapety je nafocena šíře 50 cm. To znamená šíře celé tapety
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 4. 12. 2017, 16:30

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Běžecké kalhoty/legíny/elasťáky Kalenji
Taška přes rameno s.Oliver
Plavky Funky Trunks vel. 10 a 12 let
Vesta Pepperts! vel. 164
Mikina Ombre vel. XL
Tretry Reebok vel. 43

Kategorie