Zobrazit přihlášovací formulář

►►MIMOZEMŠTAN MARTÁNCI◄◄ ALIENS modelína kreativní

Administrace

►►MIMOZEMŠTAN MARTÁNCI◄◄ ALIENS modelína kreativní

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Hasbro - Marťánci, Box - Připravte se na kreativní zábavu z jiného světa. Když otevřete mimozemskou vesmírnou loď, najdete nejrůznější technologie pro výrobu mimozemšťanů, včetně gelu Unar Lava a hmoty Meteor Mud, ze kterých může vytvářet mimozemské formy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

►►MIMOZEMŠTAN MARTÁNCI◄◄ ALIENS modelína kreativní

390 Kč
  • Popis zboží
Hasbro - Marťánci, Box - Připravte se na kreativní zábavu z jiného světa. Když otevřete mimozemskou vesmírnou loď, najdete nejrůznější technologie pro výrobu mimozemšťanů, včetně gelu Unar Lava a hmoty Meteor Mud, ze kterých může vytvářet mimozemské formy života.
Tato skvělá modelína podporuje zručnost, motorické schopnosti a kreativní myšlení u dětí. Se sadou můžete popustit uzdu vaší fantazii a zformovat cokoli, co si vaše fantazie jen dovede vysnít.
P.S.: Mrkněte i do našich dalších tématicky a velikostně rozdělených albíček. UŠETŘETE! Mj. jedna zásilka = jedno poštovné :-)
Dostanete vše, co je na fotografii. Syn se s tím vyblbnul. Obsahuje i modelínu (množství viz foto) a tekuté barevné hmoty v tubičkách (v těch je v každé tak půlka obsahu). Originál krabici již nemáme.
  • 21. 9. 2019, 21:15

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

►►NHL PITTSBURGH PENGUINS◄◄ hokej láhevnapití Jágr

Kategorie