Zobrazit přihlášovací formulář

Vrtěti ženou

Administrace

Vrtěti ženou

129 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Pravdivý příběh o vzniku vibrátoru. Pokrokoví lékaři nemají na konci 19. století v prudérní Anglii na růžích ustláno. Jedním z nich je i mladičký doktor Mortimer Granville, který nastoupil jako asistent londýnského lékaře Roberta Dalrympleho, odborníka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vrtěti ženou

129 Kč
Koupit
Pravdivý příběh o vzniku vibrátoru.

Pokrokoví lékaři nemají na konci 19. století v prudérní Anglii na růžích ustláno. Jedním z nich je i mladičký doktor Mortimer Granville, který nastoupil jako asistent londýnského lékaře Roberta Dalrympleho, odborníka na léčbu ženské hysterie. Jako lék používají "ruční masáž", která se u pacientek setkává s nemalým nadšením.
Mortimera však kvůli množství práce začnou trápit silné křeče v rukou. Pomoc najde u svého pokrokově smýšlejícího přítele, lorda Edmunda, který propadl kouzlu nového vynálezu - elektřině. Jeho plán na elektřinou poháněné „oprašovátko“ vnukne Mortimerovi originální nápad.
Vrtěti ženou je svěží romantická komedie o překvapivém, ale pravdivém vzniku prvního elektricko-mechanického vibrátoru a o tom, že hysterii není nutno léčit návštěvou lékaře.
  • 18. 5. 2024, 11:31

  • Zobrazení

    584

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dr. House
Dr. House
Dr. House
Léto na ostrově
Vytoužený Marielund
Femme Fatale
Velký Waldo Pepper
Baba na zabití
Show Bennyho Hilla 3. série , 4 DVD
Pretty Woman, DVD
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Pretty Woman, DVD

Orel Deváté legie
Dvojčata
Nové
PAPIR

Dvojčata

Kategorie