Zobrazit přihlášovací formulář

Aloe vera gel med

Administrace

Aloe vera gel med

628 Kč 739 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Aloe vera gel medová obsahuje 90% gelu z aloe vera, 9% květového medu a vitamín C. Je vyroben z čistého gelu z listů aloe, obsahuje více než 200 cenných přírodních látek (vitamíny, minerály, stopové prvky, enzymy, aminokyseliny, cukry, mastné kyseliny,…),…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 1. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aloe vera gel med

628 Kč
  • Popis zboží
Aloe vera gel medová obsahuje 90% gelu z aloe vera, 9% květového medu a vitamín C. Je vyroben z čistého gelu z listů aloe, obsahuje více než 200 cenných přírodních látek (vitamíny, minerály, stopové prvky, enzymy, aminokyseliny, cukry, mastné kyseliny,…), neobsahuje aloin a barviva. Je certifikován institutem Fresenius. Vhodný i pro děti.
Gel z aloe vera působí jako přírodní čistič. Detoxikuje, čistí kapiláry, obnovuje jejich původní průměr. Tělo zbavuje jedů, škodlivin a kyselin, aktivuje a podporuje imunitní systém našeho organismu a zlepšuje jeho regeneraci. Hraje důležitou roli při předcházení vzniku nádorů, je podpůrným prostředkem při léčbě onkologických onemocnění a při potlačení negativních projevů chemoterapie a ozařování. Výrazně napomáháni hojení ran po úrazech a po operacích. Velmi blahodárně působí na kožní nemoci (lupénka, atopický ekzém, bércové vředy), na srdečně-cévní onemocnění, na onemocnění trávící i zažívací soustavy (žaludeční vředy, pálení žáhy, zácpa, Crohnova nemoc, ulcerózní kolitida…), na cukrovku a řadu dalších zdravotních problémů.
Dávkování se řídí tělesnou vahou: doporučená denní dávka je 1ml/kg váhy rozdělená na 2-3 dávky. Na doporučenou dávku se dostáváme postupně během 2-3 týdnů, v případě koupě dávkování rozepíši.
  • Značka

    LR

  • Rozměry

    1 litr Při koupi tří a více lahví sleva

  • 28. 3. 2018, 10:25

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    1

Kategorie