Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusně vybavená postýlka

Administrace

Luxusně vybavená postýlka

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 200 Kč
bila drevena postylka v rozmeru 60x120cm. polohovaci rost (3vysky), 2 vyndavaci sprusle. misty poskozena barva, viz foto. postylka je vcetne luxusni matrace o rozměrech 60 x 120 cm, vícecestný průduchovým systém s vertikálními i horizontálními vzduchovými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 8. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusně vybavená postýlka

2 000 Kč
  • Popis zboží
bila drevena postylka v rozmeru 60x120cm. polohovaci rost (3vysky), 2 vyndavaci sprusle. misty poskozena barva, viz foto. postylka je vcetne luxusni matrace o rozměrech 60 x 120 cm, vícecestný průduchovým systém s vertikálními i horizontálními vzduchovými kanály, potah "Sleep fresh" umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu a zadržuje vlhkost na povrchu - matrace tak zůstavá déle suchá a schne rychleji. Potah je možné snadno rozdělit a sejmout. Matrace je v super stavu, pc 3.400 Kc.
dale je soucasti perova perinka 100x140cm sita na miru, napln 90% prachoveho peri a 2 polstarky v rozmeru detskeho povleceni a 1 atyp pro povleceni od NordicDay, vysoka pc.
dale je soucasti povleceni od Nordic Day s vlkem, PC pres 1.500 kc. dale je soucasti prosteradlo bezove barvy, 2 prosteradla bile barvy (nejsou jiz snehobila), sitka proti moucham na postylku, v top stavu, pc 300kc. dale nepromokave prosteradlo a jedna nepromokava podlozka pod bavlnena prosteradla. dale barevne plinky od T-tomi, barvy trosku vybledle, ale jinak super (barvy vyblednou hned po prvnim prani), 5ks.
vse je v super stavu, az na vady upozornene v textu. Opravdu luxusni komplet vybavene postylky pro mimi :-) preferuji osobni odber Zdiby, popř. po domluvě a příspěvku na dopravu cca 200,- možno dovézt po Praze nebo zaslat kurýrem.
nebo je možnost varianty s růžovým prostěradlem a povlečení se srnečkou ve stejném designu :)
  • 8. 9. 2018, 8:09

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie