Zobrazit přihlášovací formulář

Černé semišové, zlaté a červené kožené baleríny

Administrace

Černé semišové, zlaté a červené kožené baleríny

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
Troje nošené balerínky od Bati ve velikosti 33/34 - stélka 21 - 21,5cm (červené trochu více, ale jsou do špičky a jsou na špičkách okopané). Zlaté balerínky s 2 gumovými pásečky přes nárt - minimálně nošené, s červenými a růžovými doplňky - šetřené -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé semišové, zlaté a červené kožené baleríny

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Troje nošené balerínky od Bati ve velikosti 33/34 - stélka 21 - 21,5cm (červené trochu více, ale jsou do špičky a jsou na špičkách okopané). Zlaté balerínky s 2 gumovými pásečky přes nárt - minimálně nošené, s červenými a růžovými doplňky - šetřené - pouze na karneval nebo na oslavy nošené, nesešlapané, neokopané, jen zespodu malinko odřené špičky a někde se trochu olupují - snažila jsem se nafotit, podrážky ale téměř bez známek nošení. Druhé velmi velmi slušivé a pohodlné a ty byly zase naše velmi oblíbené do školy. Minimálně - pouze svátečně nošené černé střevíčky - lodičky s aplikovanou kytičkou. Neokopané, nesešmajdané, nošené párkrát - do divadla, na vánoce, besídku....Vše na úžší až normálné nožku. Cena a prodej pouze jako celek!!!
  • Značka

    BAŤA

  • Velikost

    33

  • Rozměry

    stélka 21-21,5cm

  • 19. 4. 2024, 6:11

  • Zobrazení

    499

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie