Zobrazit přihlášovací formulář

DÁMSKÉ ČERNÉ KOŽENÉ POLOBOTKY BOTY JANA 36

Administrace

DÁMSKÉ ČERNÉ KOŽENÉ POLOBOTKY BOTY JANA 36

599 Kč 1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Elegantní, módní polobotky vhodné ke kalhotám, sukni i šatům na středním, chodivém podpatku. Výška podpatku je cca 5 cm. Povrchový materiál bot tvoří hladká kůže, podšívku pak kombinace textilu a syntetiky, stélka je syntetická. Podešev je syntetická.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DÁMSKÉ ČERNÉ KOŽENÉ POLOBOTKY BOTY JANA 36

599 Kč
  • Popis zboží
Elegantní, módní polobotky vhodné ke kalhotám, sukni i šatům na středním, chodivém podpatku. Výška podpatku je cca 5 cm. Povrchový materiál bot tvoří hladká kůže, podšívku pak kombinace textilu a syntetiky, stélka je syntetická. Podešev je syntetická. Tato obuv je kompromisem mezi elegantní a pohodlnou botou.

Jana je kvalitní a cenově přijatelnou značkou obuvi vhodnou pro ženy jakéhokoli věku. Hlavním důvodem proč byste obuv značky JANA měli chtít je pohodlí. Všechny modely jsou totiž o něco širší než běžná obuv v botě se šířka značí písmenem G nebo H. Navíc se většina modelů vyrábí po půlčíslech. Část kolekce obuvi JANA se jmenuje NATURAL. Takto označené modely jsou celé vyrobeny z kůže a to i jejich vnitřek. Je-li podšívka z bavlny je použita výhradně BIO-BAVLNA. Boty jsou tudíž velmi šetrné k pokožce nohou. Jana vyrábí i levnější modelovou řadu pod obchodním názvem Soft Line, tato řada je syntetická s vyměkčenými koženými stélkami. Vyzkoušejte "Janu" i vy.
STÉLKA 22 PODPATEK 5
Za tuto cenu již bez záruky, pokud nesednou možnost vrácení nenošených.
  • Značka

    JANA

  • Velikost

    36

  • 5. 5. 2019, 15:17

  • Zobrazení

    142

  • Oblíbené

    0

Kategorie