Zobrazit přihlášovací formulář

OBJEKTIV Nikon 18-55mm f/3,5-5,6G

Administrace

OBJEKTIV Nikon 18-55mm f/3,5-5,6G

1 650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Vyfoceno pouze 50 fotek, tedy téměř nový, máme objektivy jiné a tento nevyužijeme, Popis produktu Tento objektiv kompaktní konstrukce, který je vybaven zoomem od širokoúhlého objektivu až po krátký teleobjektiv, je excelentním univerzálním objektivem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OBJEKTIV Nikon 18-55mm f/3,5-5,6G

1 650 Kč
  • Popis zboží
Vyfoceno pouze 50 fotek, tedy téměř nový, máme objektivy jiné a tento nevyužijeme,
Popis produktu

Tento objektiv kompaktní konstrukce, který je vybaven zoomem od širokoúhlého objektivu až po krátký teleobjektiv, je excelentním univerzálním objektivem. Je připraven na zachycení celé řady objektů od snímků měst a krajin až po rodinné sportovní události a je vhodný i pro akční HD videosekvence. Redukce vibrací Nikon zajišťuje bez ohledu na fotografovaný objekt ostré snímky i za nízké hladiny osvětlení. Efektivní design zachovává kompaktní rozměry objektivu a poskytuje dostatečný komfort pro jeho každodenní nošení.

Vybavení pro každodenní život: kompaktní a lehký objektiv s 3,1× zoomem
Objektiv pokrývá oblíbený rozsah ohniskových vzdáleností 18–55 mm (ekvivalent u kinofilmu: 27–82,5 mm) a nabízí světelnost f/3,5–5,6. Je perfektní pro všechny druhy fotografie, od portrétů až po snímky krajin. A je ideální rovněž pro záznam HD videosekvencí.

Plynulé a rychlé automatické zaostřování: Krokový motor Nikon
Nový krokový motor Nikon umožňuje rychlé zaostřování a je ideální pro záznam videosekvencí. Objektiv díky tomuto novému motoru vykazuje tišší chod a ještě vyšší rychlost než jeho předchůdce. Při použití zoomu pro zvětšení objektu a pořízení snímku lze ihned a s absolutní přesností zaostřit na fotografovaný objekt. Při zaznamenávání stopáže videosekvence umožňuje motor prakticky bezhlučně plynule přeostřovat z objektu na objekt.

Snímky v kvalitě společnosti Nikon
Tento objektiv formátu DX je speciálně konstruován pro maximální využití vysokého počtu pixelů digitálních jednookých zrcadlovek Nikon a pokročilých obrazových snímačů. Dva asférické optické členy minimalizují otvorovou vadu a další formy optických vad, takže se budete moci radovat
  • 26. 1. 2021, 12:52

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie