Zobrazit přihlášovací formulář

CHANEL Korekční krém CC Cream Complete 30ML

Administrace

CHANEL Korekční krém CC Cream Complete 30ML

990 Kč 1 820 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Krém Chanel CC Cream je zcela jedinečná volba ve vaší péči o pleť. Spojuje v sobě hned pět důležitých kroků k dokonale nalíčené a bezchybné pleti. Tento speciální krém v sobě snoubí vlastnosti luxusního krému a make-upu, ošetřuje pleť a zároveň ji…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 11. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHANEL Korekční krém CC Cream Complete 30ML

990 Kč
  • Popis zboží
Krém Chanel CC Cream je zcela jedinečná volba ve vaší péči o pleť. Spojuje v sobě hned pět důležitých kroků k dokonale nalíčené a bezchybné pleti. Tento speciální krém v sobě snoubí vlastnosti luxusního krému a make-upu, ošetřuje pleť a zároveň ji zkrášluje.
Krém CC vaši pleť hydratuje, do hloubky vyživuje, zklidňuje podráždění, chrání pleť před předčasným stárnutím i škodlivými vnějšími vlivy a především pleti dodává sjednocený a dokonalý vzhled. Příjemná textura se dobře nanáší, lehce roztírá a poskytuje pleti nemastný celodenní komfort a zároveň jemný make-up.
Přírodní výtažky obsažené v CC krému rychle a spolehlivě zklidňují citlivou nebo podrážděnou pleť. Kyselina hyaluronová zajišťuje pleti maximální hydrataci a její rovnováhu v pleti po celý den. Ochranné filtry chrání pleť proti škodlivému slunečnímu záření, které by mohlo pleť nevratně poškodit. Minerální filtr ochrání pleť proti slunci a tím i proti vzniku vrásek, ochabnutí pleti, pigmentaci a předčasnému stárnutí.
CC krém dodává pleti jemné zabarvení, tím pleť sjednocuje a dodává jí bezchybný vzhled bez barevných nedokonalostí a nerovností. Zmizí nejrůznější zarudnutí i pupínky, viditelně se zmenší rozšířené póry a pleť bude mít znatelně mladší vzhled. Během chvilky bude vaše pleť rozjasněná, tónovaná, svěží a přirozeně zářivá. Dopřejte si luxusní krém spojený s heboučkým make-upem!
Účinky: >ošetřuje pleť a zároveň ji zkrášluje, hydratuje a vyživuje pleť
>zklidňuje pleť a zajišťuje jí rovnováhu, chrání pleť proti škodlivým vnějším vlivům
>sjednocuje pleť a dodává jí bezchybný vzhled, brání předčasnému stárnutí pleti
>dobře se nanáší a lehce roztírá, dodává pleti zabarvení v podobě kvalitního make-upu
>stahuje rozšířené póry
Odstín: 32 Beige Rose
  • 20. 6. 2018, 15:53

  • Zobrazení

    384

  • Oblíbené

    0

Kategorie