Zobrazit přihlášovací formulář

9662-Kočárek pro panenky+lehátko+postýlka-černá

Administrace

9662-Kočárek pro panenky+lehátko+postýlka-černá

2 079 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Hluboký kočárek nabízí možnost uložení korbičky z obou stran - můžete ji umístit zepředu nebo zezadu.Korbička má skládací stříšku se zpevněnou podložkou. Když složíte kočárek do sportovní verze, panenka Vaší holčičce nevypadne díky třem pásům chránících…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

9662-Kočárek pro panenky+lehátko+postýlka-černá

2 079 Kč
  • Popis zboží
Hluboký kočárek nabízí možnost uložení korbičky z obou stran - můžete ji umístit zepředu nebo zezadu.Korbička má skládací stříšku se zpevněnou podložkou. Když složíte kočárek do sportovní verze, panenka Vaší holčičce nevypadne díky třem pásům chránících panenku.Moderní kočárek pro panenky má nastavitelnou rukojeť chráněnou pěnou, je vyroben z odolných hliníkových trubek, na jedné ose má otáčivá kolečka, blokádu proti automatickému složení, vespod má košík na různé doplňky a je dodáván spolu s praktickou závěsnou taštičkou. Opláštění kočárku je upevněno přezkami a můžete jej kdykoliv odepnout a vyprat.


LEHÁTKO PRO PANENKY DORIS:
Lehátko je skvělým doplňkem k panence nebo ke kočárku pro panenky DORIS, může také sloužit jako samostatný prvek k přenášení panenky z dětského pokojíčku ven, nebo pro jízdu autem. Vaše holčička teď může být malou hrdou maminkou a vozit panenku stejně jako živé miminko.
Lehátko pro panenky má praktický uchyt. Živé barvy, které pobízí k dítě k zábavě. Lehátko má bezpečnostní pás a je vhodné pro panenky maximálně 45 cm vysoké.

POSTÝLKA PRO PANENKY DORIS:
představujeme Vám poslední část kompletu, postýlku, která je perfektním řešením, snadno jí můžete složit nezabírá přiliš hodně místa a stejně barevnostně sladěná jako zbytek sady!
Každá panenka a také holčička by jistě takovou postýlka ocenila!
Postýlka se dá snadno složit do tašky a tak nezabírá moc místa, stačí vandat trubky a vše uložit.

Postýlka jako zbytek sady je vhodná pro panenky 45 cm.

UVEĎTE PROSÍM SVÉ TELEFONNÍ ČÍSLO A ZPŮSOB PLATBY. DĚKUJEME
  • Značka

    DORIS

  • Rozměry

    LEHÁTKA: Lehátko: 47 x 31 x 17 cm, Krabice: 20 x 33 x 50 cm POSTÝLKY: -výška: 31 cm, šířka: 31 cm, délka: 52 cm, rozměry balení: 32 x 10 x 9 cm KOČÁRKU: výška: 86 cm, šířka: 43 cm, délka: 77 cm,

  • 20. 8. 2019, 14:20

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    1

Kategorie