Zobrazit přihlášovací formulář

Energy Gynex 30 ml + Cytovital 50 ml

Administrace

Energy Gynex 30 ml + Cytovital 50 ml

579 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Gynex je bioinformační širokospektrální přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Tento vysoce koncentrovaný produkt (30 ml = 400 ml klasického extraktu) je zhotoven speciální technologií.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Energy Gynex 30 ml + Cytovital 50 ml

579 Kč
  • Popis zboží
Gynex je bioinformační širokospektrální přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Tento vysoce koncentrovaný produkt (30 ml = 400 ml klasického extraktu) je zhotoven speciální technologií. Neobsahuje líh ani cukr, a je tedy vhodný pro diabetiky. Jsou v něm obsaženy všechny látky z rostlin, rozpustné jak ve vodě, tak v lihu.

Účinky Gynexu
Gynex má díky komplexu výtažků z rostlin a informací silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Celkově vyrovnává výkyvy organismu ať už na psychické, či hormonální úrovni jak u mužů, tak u žen. Ochraňuje vlákna nervových buněk a harmonizuje činnost žláz s vnitřní sekrecí prostřednictvím působení na hypofýzu – žlázu, která řídí činnost všech ostatních. Vysoký obsah přírodních fytohormonů (rostlinné látky hormonální povahy) v Gynexu má výraznou schopnost detoxikovat tělo především od toxických chemických látek, které se ukládají v tukové tkáni, a působí tak na organismus dlouhodobě. Fytohormony dále pomáhají předcházet infekcím, srdečním onemocněním a osteoporóze. Gynex zlepšuje funkci a zajišťuje ochranu kůže a veškerých sliznic, které vystýlají povrchy vnitřních orgánů (plíce, žaludek, střeva, …), čímž posiluje ochrannou bariéru těla při kontaktu s vnějším prostředím a celkově zvyšuje imunitu. Gynex má velmi dobrý vliv na podporu plodnosti u obou pohlaví.
  • 21. 12. 2018, 15:48

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Kategorie