Zobrazit přihlášovací formulář

SUN Coconut oil opalovací máslo OF 10 200ml

Administrace

SUN Coconut oil opalovací máslo OF 10 200ml

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Promašťující opalovací máslo s kokosovým olejem a betakarotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení. kokosový olej s vitamínem E a provitamínem A chrání před vysušováním a predčasným stárnutím pokožky. Beta-karoten napomáhá dlouhodobému…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUN Coconut oil opalovací máslo OF 10 200ml

129 Kč
  • Popis zboží
Promašťující opalovací máslo s kokosovým olejem a betakarotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení. kokosový olej s vitamínem E a provitamínem A chrání před vysušováním a predčasným stárnutím pokožky. Beta-karoten napomáhá dlouhodobému zhnědnutí pokožky.

Opalovací máslo s komplexním UVA+UVB faktorem poskytuje ochranu před spálením a předčasným stárnutím pokožky vlivem slunečního záření. Přírodní kokosový olej chrání pokožku před vysoušením a urychluje zhnědnutí.

Voděodolné, snado se roztírá. Vhodné i pro jemnou dětskou pokožku od 3 let.

Použití: Máslo naneste na pokožku vystavenou slunečnímu záření. Aplikujte před zahájením slunění. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem.


Složení: Petrolatum, Octocrylene, Cetearyl Isononanoate, Cocos Nucifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenoxyethanol, Parfum
  • 19. 5. 2020, 11:55

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie