Zobrazit přihlášovací formulář

Plenky jednorázové MonPeri S 3-6 kg

Administrace

Plenky jednorázové MonPeri S 3-6 kg

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
dětské pleny MonPeri Celý sortiment je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz. Všem maminkám a jejich děťátkům nabízíme kvalitní českou plenku za velmi rozumnou cenu. K dispozici máme plenky od nejmenších XS, se kterými se můžete setkat i při prvním…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plenky jednorázové MonPeri S 3-6 kg

279 Kč
  • Popis zboží
dětské pleny MonPeri
Celý sortiment je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz.
Všem maminkám a jejich děťátkům nabízíme kvalitní českou plenku za velmi rozumnou cenu. K dispozici máme plenky od nejmenších XS, se kterými se můžete setkat i při prvním přebalování v porodnicích, až po největší, XXL, které jsou pro děti do 25 kg. Výběr všech plenek je na našich stránkách.

Prodyšné jednorázové dětské pleny. Příjemně měkké, díky 3D tvarujícímu designu napomáhají ke správnému postavení kyčlí děťátka. Přidaná složka Aloe Vera působí regeneračně a zároveň chrání citlivou pokožku před podrážděním. Neparfemované plenky z přírodních materiálů bez PVC, chloru, antioxidantů, latexu a ftalátů. Manipulace s příjemně měkkou plenkou je díky 3D tvarujícímu designu jednoduchá. Jemné elastické manžety a pevné široké lepící pásky se suchým zipem perfektně se přizpůsobí a nebrání v pohybu. Dvojité gumičky kolem nožiček udrží obsah plenky a neškrtí. Elastický pas pevně přilne k zádům dítěte, což zpříjemňuje nošení.

Bezproblémové funkčnosti a nadstandardní kvality dětských plen MonPeri jsme dosáhli dlouholetým studiem problematiky dětských plen, spolupráci s předními českými porodnicemi a také díky zpětné vazbě od maminek.
Vyrobeny jsou z netkané textilie, buničiny a vysoce absorpčního polymeru, tzv. super absorbentu (SAP). Kvalitní savé jádro má schopnost pevně uzavírat tekutiny a udržet pokožku dítěte v suchu, zároveň nepropouštět zápach. Perforovaná vrstva rovnoměrně rozvádí moč a snižuje možnost jejího zpětného průtoku. Plenky MonPeri se rozkládají jako papír, buničina a netkaná textilie, proto nezatěžují životní prostředí.
  • 29. 10. 2023, 7:07

  • Zobrazení

    1 147

  • Oblíbené

    0

Kategorie