Zobrazit přihlášovací formulář

Meduňka s citronelou 10 ml esenciální přír.olej

Administrace

Meduňka s citronelou 10 ml esenciální přír.olej

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Meduňka s citronelou je přírodní rostlinná silice s velice osvěžující citrusovo květinovou vůní. Dodá vaší domácnosti příjemnou atmosféru a na dlouhou dobu ji provoní. Tuto esenci můžete použít také při saunování, kdy podpoří regenerační účinek sauny a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Meduňka s citronelou 10 ml esenciální přír.olej

59 Kč
  • Popis zboží
Meduňka s citronelou je přírodní rostlinná silice s velice osvěžující citrusovo květinovou vůní. Dodá vaší domácnosti příjemnou atmosféru a na dlouhou dobu ji provoní. Tuto esenci můžete použít také při saunování, kdy podpoří regenerační účinek sauny a pomůže vám nabrat potřebnou energii.

Meduňka s citronelou má příznivý vliv při zvýšených teplotách, kdy pomáhá snížit horečku a podporuje pocení. Působí příznivě také při zažívacích obtížích a podporuje správnou funknci trávicího systému. Díky tomu ulevuje při bolestech žaludku, pálení žáhy, zácpách či průjmech.

Tato rostlinná silice také posiluje srdeční činnost a ulevuje od bolestí. Je s oblibou využívána při migrénách, menstruačních bolestech a nespavosti. Snižuje krevní tlak a podporuje regenerační schopnost tkání, díky čemuž urychluje hojení. Zlepšuje schopnost koncentrace a působí při špatné náladě.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Neužívejte ho na pokožku nezředěný.
  • 4. 12. 2018, 21:53

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie