Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční hvězda 10 ml esenciální olej

Administrace

Vánoční hvězda 10 ml esenciální olej

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Vánoční hvězda je variace sestavená z více éterických olejů tak, aby se jednotlivé vůně vzájemně podporovaly a vytvářely dokonale harmonickou kompozici. Tato vonná směs na dlouhou dobu provoní vaši domácnost a rozzáří potemnělé podzimní a zimní večery. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vánoční hvězda 10 ml esenciální olej

69 Kč
  • Popis zboží
Vánoční hvězda je variace sestavená z více éterických olejů tak, aby se jednotlivé vůně vzájemně podporovaly a vytvářely dokonale harmonickou kompozici. Tato vonná směs na dlouhou dobu provoní vaši domácnost a rozzáří potemnělé podzimní a zimní večery.

Vánoční hvězda je vůně jako stvořená pro chladnější období. Působí velice hřejivě a relaxačně a je ideálním doplňkem pro vaše chvíle odpočinku. Pomáhá zklidnit podráždění a zmírnit negativní dopady stresu. Přináší okamžité uvolnění pro tělo i mysl.

Hřejivé kořeněné tóny se mísí se sladkými jiskrnými citrusy a dodávají vašemu domovu tu pravou vánoční atmosféru. Aroma perníkového koření vás příjemně naladí na vánoční svátky.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.
  • 29. 11. 2018, 5:42

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie