Zobrazit přihlášovací formulář

Podběl list 50g

Administrace

Podběl list 50g

33 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Můžeme je používat s nejlepším úspěchem pro jejich schopnost uvolňovat hleny a pro jejich protizánětlivé účinky, zejména při zánětu průdušek (bronchitidě), kataru hrtanu a hrdla, astmatu, při zápalech pohrudnice (pleuritidě) , ba dokonce i při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Podběl list 50g

33 Kč
  • Popis zboží
Můžeme je používat s nejlepším úspěchem pro jejich schopnost uvolňovat hleny a pro jejich protizánětlivé účinky, zejména při zánětu průdušek (bronchitidě), kataru hrtanu a hrdla, astmatu, při zápalech pohrudnice (pleuritidě) , ba dokonce i při začínající tuberkulóze plic. Při zdlouhavém kašli a trýznivém chrapotu by se měl častěji pít během dne horký čaj z podbělu oslazený medem.ZPŮSOBY UŽÍVÁNÍ PODBĚLE LÉKAŘSKÉHO

Čaj z podběle: Jednu čajovou lžičku květů vrchovatě naplněnou (později květů a listů smíchaných rovným dílem) jen spaříme v 1/4 litru vody a necháme krátce vyluhovat.

Obklad z podběle: Čerstvé listy rozmělníme – rozmačkáme na kaši a přiložíme.

Inhalování podběle: Vrchovatou polévkovou lžíci květů a listů spaříme a vdechujeme páry pod ručníkem. Zopakujeme vícekrát denně.

Koupel nohou z podběle: Naplněnou dvojitou hrst listů spařených vodou necháme vyluhovat krátkou dobu a pak 20 minut koupeme nohy.
  • 15. 12. 2018, 16:24

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie