Zobrazit přihlášovací formulář

Vrbovka nať 50g

Administrace

Vrbovka nať 50g

29 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vrbovka malokvětá (epilobium parviflorum schreb.) - jednou jsem dostala dopis od otce rodiny, ve kterém psal doslova toto: „Snažně Vás prosím, snad mi můžete ukázat cestu k uzdravení a tak mne navrátit zdravého mé rodině, která se mnou trpí. “ Před…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vrbovka nať 50g

29 Kč
  • Popis zboží
Vrbovka malokvětá (epilobium parviflorum schreb.) - jednou jsem dostala dopis od otce rodiny, ve kterém psal doslova toto: „Snažně Vás prosím, snad mi můžete ukázat cestu k uzdravení a tak mne navrátit zdravého mé rodině, která se mnou trpí. “ Před tím mi popsal své trápení. Roku 1961 dostal po nechtěné koupeli v radioaktivní vodě chronický zánět prostaty.

Účinky rostliny:

zánět prostaty
zvětšená prostata - hypertrofie prostaty
nemoci ledvin
nemoci močového měchýře
rakovina močového měchýře - doplňková léčba
rakovina prostat - doplňková léčba
bolesti po operaci prostaty

Zánět prostaty. Putoval z jedné nemocnice do druhé, ale ani jeden lékař ho neoperoval, byl zoufalý. Při každé stolici vytékala krev a hnis. Z množství léků dostal vředy na dvanácterníku, narušila se mu střevní flóra a silně poškodila játra. Byl blíže smrti než životu a na příkaz lékaře musel vysadit všechny léky. Pak ho, jak píše, operovali pomocí elektřiny. Navzdory operaci měl zánět dál. Tabletky a injekce znovu zhoršily jeho stav. Pak začal používat kopřivový čaj a čaj na léčení měchýře, což jeho nemoc zlepšilo natolik, že mohl zase pracovat.

Tento těžce zkoušený otec rodiny by se byl pravděpodobně vyhnul utrpení, kdyby byl věděl o vrbovce malokvěté, která úplně dokáže vyléčit poruchy prostaty. Vrbovka nebyla do dnešní doby známá jako léčivka a není ani uvedena v žádné knize o léčivých rostlinách. Až když jsem ji popsala v prvém svém vydání, teprve potom nastoupila doslova vítěznou cestu jako léčivá bylina proti onemocněním prostaty.
  • 17. 12. 2018, 17:53

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie