Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Nátělník Kymaro Body Shaper, černý @@@

Administrace

@@@ Nátělník Kymaro Body Shaper, černý @@@

145 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 20 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ - M !!! Tvarovací a zeštíhlující nátělník, který vám okamžitě vykouzlí krásně štíhlou postavu. Pozvedne prsa, sploští bříško a zeštíhlý boky. Budete během okamžiku štíhlejší bez diet a namáhavého cvičení. Prádlo vám zvedne sebevědomí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Nátělník Kymaro Body Shaper, černý @@@

145 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ - M !!! Tvarovací a zeštíhlující nátělník, který vám okamžitě vykouzlí krásně štíhlou postavu. Pozvedne prsa, sploští bříško a zeštíhlý boky. Budete během okamžiku štíhlejší bez diet a namáhavého cvičení. Prádlo vám zvedne sebevědomí a konečně si budete moci obléknout i odvážnější modely oděvů a šatů. Nátělník je vyroben z příjemného a prodyšného materiálu. Měkká polyesterová tkanina umožňuje cirkulaci vzduchu a odvádí teplo. Budete se cítit pohodlně, štíhle a svěže. Nátělník jde také podkasat, na spodním díle je pružící guma. Materiál : 95 % polyakryl a 5 % spandex. Baleno v krabici.
  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Rozměr bez natažení cca : velikost M šíře spodního dílu 68 cm (celkový objem), šíře přes prsa 70 cm, celková délka včetně ramínek 56 cm. Maximální natažení šíře + 10 až 15 cm.

  • 14. 10. 2020, 20:32

  • Zobrazení

    165

  • Oblíbené

    1

Kategorie