Zobrazit přihlášovací formulář

4x triko dlouhý rukáv LINDEX C&A MOTHERCARE SANRIO

Administrace

4x triko dlouhý rukáv LINDEX C&A MOTHERCARE SANRIO

130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Prodej jednotlivě. Vhodné pro holčičku celoročně. 1. Fialové vroubkové pruhované triko LINDEX Krásné triko s dlouhým rukávem z pružné vroubkové bavlny. Pruhované v barvách středně fialové a temně fialová až do modra. Skvělý materiál - pružná bavlna.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x triko dlouhý rukáv LINDEX C&A MOTHERCARE SANRIO

130 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Vhodné pro holčičku celoročně.

1. Fialové vroubkové pruhované triko LINDEX
Krásné triko s dlouhým rukávem z pružné vroubkové bavlny. Pruhované v barvách středně fialové a temně fialová až do modra. Skvělý materiál - pružná bavlna. NA PD ozdobné knoflíčky, lze je rozepnout. Dolní lem do oblouku, zadní díle je delší. Rukávy mají pružný lem. Značená velikost 92. Triko je kupované nové, nošené krátce s mnoha jinými, vynikající stav, jen lehce chloupek od praní, bez vad, bez fleků, bez žmolků, barva původní.
199 Kč

2. Fialové triko s holčičkou PALOMINO zn. C&A
Nádherné tmavě fialové triko s dlouhým rukávem s obrázkem holčičky s kočičkou od C&A kolekce PALOMINO. Červený kabátek holčičky s stříbřitý, což dává tričku luxusní vzhled. Příjemná pružná lehce "vroubková" 100% bavlna. Značená velikost 92. Triko je kupované nové, vzíté párkrát, prané max 2x, dcera nestihla unosit. vynikající stav, sytě fialová půovní barva, obrázek nepoškozen, bez žmolků, jako nové.
150 Kč

3. Tyrkysové triko HELLO KITTY SANRIO
Krásné tyrkysově modré triko s dlouhým rukávem. Nádherná aplikace HELLO KITTY - třpytivá. Značená velikost 92. Triko je kupované nové, nošené krátce, vynikající stav.
130 Kč

4. Růžové triko HELLO KITTY MOTHERCARE
Nádherné růžové triko s dvojitým dlouhým rukávem. Kolekce HELLO KITTY zn. MOTHERCARE. Velká aplikace HELLO KITTY. Značená velikost 1.5-2 roky. Triko je kupované nové, nošené krátce - vzíté párkrát, vynikající stav, zcela bez vad, jako nové. Ze stejné kolekce mám komplet mikiny a tepláčků, a nový komplet tuniky a legin.
Preferuji prodej s kompletem.
280 Kč
  • Značka

    LINDEX C&A MOTHERCAR

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Fialové pruhované: d.PD 35 cm, š.30 cm, ruk.37 cm 2. Fialové holčička: d.36 cm, š.průr.27 cm, ruk.36.5 cm 3. Tyrkysové: d.33 cm, š.průr.27 cm, ruk.34 cm 4. Růžové Kitty: d.33 cm, šířka průramky 29 cm, rukáv 36 cm.

  • 9. 8. 2023, 10:29

  • Zobrazení

    535

  • Oblíbené

    0

Kategorie