Zobrazit přihlášovací formulář

3x fleesová mikina, 1x svetr NEXT aj.

Administrace

3x fleesová mikina, 1x svetr NEXT aj.

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Tři mikiny a svetr. Vhodný pro holčičku na jaro, podzim, zimu. Prodej jednotlivě. Cena za jednu. 1. Fleesová vílí mikina NEXT Krémová fleesová mikina bohatě zdobená výšivkami víl a kamínky. Kapuce podšitou růžovou bavlnou. Značená velikost 3-6m,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x fleesová mikina, 1x svetr NEXT aj.

200 Kč
  • Popis zboží
Tři mikiny a svetr. Vhodný pro holčičku na jaro, podzim, zimu.

Prodej jednotlivě. Cena za jednu.

1. Fleesová vílí mikina NEXT
Krémová fleesová mikina bohatě zdobená výšivkami víl a kamínky. Kapuce podšitou růžovou bavlnou. Značená velikost 3-6m, nositelné déle. Nošená v dobrém stavu, praný flees, díky skutečně nádhernému zdobení je mikinka stále na velkou parádu.
Cena 225 Kč

2. Modrá fleesová motýlková mikina NEXT
Světle modrá fleesová mikina s růžovým motýlkem. U krku rozepínání na 2 druky - pro snadné oblékání. Kapuce podložená růžovou bavlnou. PD zdobí výšivky a nápisy. Lemy s růžovým obháčkováním. Značená velikost 3-6m, nositelné déle. Nošená, v dobrém stavu, praný flees, stále krásná.
Cena 225 Kč.

3. Žinylková růžovo-bílá ptáčková mikina MINOTI
Nádherná heboučká teplejší žinylková ptáčková mikina / kabátek na zip. Jemně růžovo-krémová proužková. Zapínání na zip. S kapucí - na kapuci roztomilá ouška. Kapsičky a z nich vykukují ptáčci. Značená velikost 3-6m / 62-68, cca odpovídá. Kupovaná nová, vzítá párkrát, vynikající stav, zcela bez vad, bez žmolků, je heboučká bez známek nošení nebo praní. Na jaro nebo podzim, ideální jako svrchní kabátek do chladnějšího počasí.
Cena 239 Kč

4. Růžový kytičkový svetr zn. LITTLE GIRL STAR
Nádherný svetr z velice příjemné vlny. Růžový se zeleno-modrým žíháním s výšivkou kytiček. Lehce chlupatý. Zapínání na rameni na 2 knoflíky. Působí na fotce trochu huňatým dojmem, ale není přehnaně silný, tak akorát pod bundu. Vlna je příjemná, nekouše. Na jaro, podzim lze nosit jako teplá mikina. Značená velikost 68 - 6m, cca odpovídá. Kupovaný nový, nošený krátce, velmi dobrý stav, bez vad.
Cena 290 Kč sleva 90 = 200 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Bílá vílí: délka 31.5 cm, šířka průramky 31 cm, rukáv 23 cm.2. Modrá motýlková: délka 31 cm, šířka průramky 31.5 cm, rukáv 25 cm.3. Žinylková ptáčková Minoti: délka 30 cm, šířka průramky 30 cm, rukáv 28 cm.4. Kytičkový svetr: délka 27 cm, šířka 2

  • 16. 1. 2023, 20:18

  • Zobrazení

    495

  • Oblíbené

    0

Kategorie