Zobrazit přihlášovací formulář

Knižka DENÍK BALTAZARA IKS

Administrace

Knižka DENÍK BALTAZARA IKS

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Knižka DENÍK BALTAZARA IKS Z podzemí mezi lidi Uplně nová, nevhodný dárek Odnepaměti kolují mezi lidmi legendy o bájné říši, ukryté hluboko v podzemí, kdesi uvnitř země. Podle těchto mýtů jsou obrovské dutiny obývány zvláštní lidskou rasou, jejíž…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knižka DENÍK BALTAZARA IKS

50 Kč
  • Popis zboží
Knižka DENÍK BALTAZARA IKS
Z podzemí mezi lidi
Uplně nová, nevhodný dárek

Odnepaměti kolují mezi lidmi legendy o bájné říši, ukryté hluboko v podzemí, kdesi uvnitř země. Podle těchto mýtů jsou obrovské dutiny obývány zvláštní lidskou rasou, jejíž historie se začala datovat již před více jak šedesáti tisíci lety.
Informace o životě v podzemní říši jsou zahalena hlubokým tajemstvím, a pokud se k nám přeci jen některé dostanou, bývají obvykle velmi kusé a jsou tak neuvěřitelné, že je zaregistrují snad jen bláhoví snílci.
Vědci dosud odmítali spekulovat o pravdivosti podobných zpráv. Průlom nastává až ve chvíli, kdy autoři této knihy podali pravdivou zprávu o životě v říši Přízraků.
Svědectví italského vědce s českými kořeny a jeho kolegy odborného ilustrátora, je šokujícím odhalením života hluboko pod zemí, kam denní světlo nemá šanci nikdy dopadnout...
Podtitul: {Z podzemí mezi lidi}
Autor: Giorgio Urbano da Cechia; Čestmír Nevrlý
Rok vydání­: 2013
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7451-311-4
Počet stran: 200
Rozměry: 211,0 x 148,0 x 18,0
  • 26. 5. 2020, 12:28

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie