Zobrazit přihlášovací formulář

Sprchový olej Rakytník - Orange, 125 ml, Saloos

Administrace

Sprchový olej Rakytník - Orange, 125 ml, Saloos

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Relaxační olej s hojivým rakytníkem, osvěžující pomerančovou a grepovou silicí šetrně smývá pot i nečistoty. Rakytník příznivě působí při kožních potížích, zklidňuje a regeneruje přesušenou pokožku, podporuje tvorbu nové tkáně. Vůně citrusů má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sprchový olej Rakytník - Orange, 125 ml, Saloos

129 Kč
  • Popis zboží
Relaxační olej s hojivým rakytníkem, osvěžující pomerančovou a grepovou silicí šetrně smývá pot i nečistoty. Rakytník příznivě působí při kožních potížích, zklidňuje a regeneruje přesušenou pokožku, podporuje tvorbu nové tkáně. Vůně citrusů má povzbuzující účinky na psychiku a odplavuje stres.

Sprchování pro zdravou a pružnou pokožku Sprchování jsme si oblíbili jako každodenní rychlý a účinný způsob očisty. Běžně používané sprchové přípravky, které jsou založeny na tenzidech, narušují přirozený ochranný film pokožky. Způsobují její podráždění, vysušování a odmašťování, se kterým se musí pokožka neustále vyrovnávat. Pojďme to zkusit jinak, pojďme uvěřit síle a moudrosti přírody.

Jemná péče sprchových olejů Saloos Sprchové oleje přirozeným způsobem jemně a účinně smývají nečistoty bez narušení přirozené ochranné vrstvy pokožky, bez pocitu vysušení a nadměrné mastnoty. Cenné výživné látky obsažené v olejích významně přispívají k obnově přirozeného lipidového filmu pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. Nezaměnitelné vůně esenciálních olejů příznivě ovlivňují nervový systém již při sprchování. Oleje zanechávají pokožku čistou, vláčnou, sametově hebkou a provoněnou.

Vlastnosti sprchových olejů Saloos Jsou účinnou kombinací bio slunečnicového, bio sezamového oleje lisovaných zastudena a přírodních esenciálních olejů. Příznivě působí na všechny typy pokožky, nevyvolávají alergické reakce. Obsahují minimální nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.

Způsob použití: Malé množství sprchového oleje aplikujte na vlhkou pokožku. Olej nepění, ale s vodou vytvoří na těle jemnou mléčnou emulzi. Poté krátce opláchněte.

Sprchové oleje Saloos zásadně neobsahují: Tenzidy – sice dokonale čistí, ale mohou na
  • 15. 9. 2018, 10:12

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie