Zobrazit přihlášovací formulář

100% bio Karité balzám - bambucké máslo, 50 ml, Sa

Administrace

100% bio Karité balzám - bambucké máslo, 50 ml, Sa

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
100% bio Karité balzám - bambucké máslo, 50 ml, Saloos 100% bambucké máslo. Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se v nezatížené volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

100% bio Karité balzám - bambucké máslo, 50 ml, Sa

129 Kč
  • Popis zboží
100% bio Karité balzám - bambucké máslo, 50 ml, Saloos
100% bambucké máslo. Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se v nezatížené volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Poté se praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové konzistence.
Vzácné máslo Karité je africkými ženami již po staletí oblíbeným a osvědčeným prostředkem pro péči o pleť a přírodní ochranou proti UV záření. Zanechává pokožkou jemnou a vláčnou, navíc na ní vytvoří jemný ochranný film, který uzamyká vlhkost v pleti a pěstí ji dlouhodobě. Každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí. Bio Karité 100% je čistý přírodní produkt. Obsahuje mimořádně vysoký podíl vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, dále kyselinu skořicovou, léčivé vosky, karitény a vitamíny.



Množství: 50 ml

Složení: Butyrospermum parkii BIO



Výhody: Čisté bambucké máslo je jednou z nejzásadnějších věcí v mé kosmetice. Je nejlépe snášeno i velmi přecitlivělou pletí a dá se používat i místo krému. Je ale výrazně hutnější (má masťovou konzistenci), tudíž nenechá pleť vyschnout. Ostatní karité balzámy od Saloosu už mají podíl bambuckého másla menší. Jsou míchané většinou s mandlovým olejem nebo se sezamovým olejem. Sama za sebe volím 100%ní formu = toto čisté máslo. Je perfektní pro ošetření alergických reakcí kůže, promaštění suchých forem ekzémů a lupénky. Luxusní pro suché ruce. Velmi oblíbené pro zpružnění kůže jako prevence strií.
  • 21. 11. 2018, 10:11

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie