Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh/aktovka + penál + vak na TV

Administrace

Školní batoh/aktovka + penál + vak na TV

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
EMIPO Galaxy - batoh nošený synem 1,5 roku. Síťka na boku je trochu děravá, zapínací přeska je okolo je ošouplá barva viz foto. Batoh je umytý, určitě ještě někomu dobře poslouží. Přikupovali jsme spojovací prsní pásek. Vnitřní část školní aktovky je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh/aktovka + penál + vak na TV

199 Kč
  • Popis zboží
EMIPO Galaxy - batoh nošený synem 1,5 roku. Síťka na boku je trochu děravá, zapínací přeska je okolo je ošouplá barva viz foto. Batoh je umytý, určitě ještě někomu dobře poslouží. Přikupovali jsme spojovací prsní pásek.

Vnitřní část školní aktovky je členěna pohyblivou přepážkou na dvě části. Tím je zajištěna větší variabilita pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek. Na předním dílu je našita plastová kapsička s týdenním rozvrhem hodin a jmenovkou.
Přes celou šířku přední kapsy jsou našity dva bezpečnostní reflexní pásky a přes obě boční kapsy jeden.
Školní batoh je uzavřen prostorově tvarovanou klopnou přes celý svůj obvod, včetně přední kapsy. Tím je chráněn obsah aktovky před znehodnocením při deštivém počasí.
Zadní část batohu je opatřena nově vyvinutými anatomicky tvarovanými zády vyrobenými z gumové pěny na povrchu potažené bavlněnou textilií. Jejich tuhost je nastavena tak, aby se jednak neprotláčel obsah batohu do zad školáka a také aby tzv. seděla na zádech a držela správnou polohu páteře.
Dolní část batohu je opatřena ochrannými plastovými rohy, které mimo jiného, umožňují dlouhodobé stání aktovky na mokré podložce, aniž by hrozilo znehodnocení jejího obsahu.

rozměry š.320 x h.140 x v.390mm. Hmotnost pouhých 0,98kg!

Přidám i penál se stejným motivem
  • 4. 7. 2020, 9:09

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie