Zobrazit přihlášovací formulář

4-dílný komplet BIG SMILE NEXT

Administrace

4-dílný komplet BIG SMILE NEXT

879 Kč 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nádherný komplet z kolekce BIG SMILE. Nové manšetráky, set pletené vesty s trikem, fleesová mikina. Vše značená velikost 9-12m, nositelné déle. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu. 1. Nové nádherné limetkově zelené kytičkové manšestráčky. V pase…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4-dílný komplet BIG SMILE NEXT

879 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet z kolekce BIG SMILE. Nové manšetráky, set pletené vesty s trikem, fleesová mikina. Vše značená velikost 9-12m, nositelné déle. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu.

1. Nové nádherné limetkově zelené kytičkové manšestráčky. V pase regulace. Zdobené dřevěnými knoflíky, propracované. NOVÉ, koupené nové, nenošené, pouze 1x oprané (nedošlo na ně).

2. Nádherný původní komplet pletené vesty a trika s dlouhým rukávem. Pletená vestička s kytkou. Barva zelená limetková s tyrkysovou a růžovou. Triko je béžové žíhané. Set je ve vynikajícím stavu, velmi šetřený, jen 1x opraný.

3.Krásná fleesová tyrkysová kytičková mikina. Kolem krku stojáček s ozdobným knoflíkem. Výrazné barvy: odstíny tyrkysové s hnědo-bílo-růžovými květy. . Mikina je nošená ve vynikajícím stavu, flees je krásný hebký, jako nový.

Mám komplet této kolekce obsáhlý, proto je rozdělený na více kompletů zadaných v albu zvlášť.

BIG SMILE je v albu i v dalších velikostech.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Kalhoty: délka 42 cm, pas šířka 21 cm.Vesta: délka 30 cm, šířka průr. 27 cm. Triko:délka 31 cm, šířka 26 cm, rukáv 32 cm.Mikina: délka 35 cm, šířka průramky 31 cm, rukáv 32 cm.

  • 11. 2. 2022, 19:19

  • Zobrazení

    165

  • Oblíbené

    0

Kategorie