Zobrazit přihlášovací formulář

Regalen 30ml

Administrace

Regalen 30ml

461 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Detoxikuje organismus od škodlivých látek, podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá při alergiích. Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Regalen 30ml

461 Kč
  • Popis zboží
Detoxikuje organismus od škodlivých látek, podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá při alergiích.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Účinky Regalenu
Regalen má díky komplexu výtažků z rostlin a informací silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Lze jej využít při léčbě poruch zažívání souvisejících buď se zhoršenou činností trávicích orgánů (např. nedostatečná tvorba trávicích šťáv), nebo špatnou životosprávou (přejídání, nepravidelná strava, množství tuku v potravě,…). Díky vysokému obsahu hořčin výrazně podporuje trávení a pomáhá tělu zbavovat se odpadních látek. Zároveň lze tento přípravek použít k důkladné celkové detoxikaci těla – krve, tkání i trávicího systému. Vzhledem k tomu, že Regalen stimuluje činnost orgánů, které souvisejí se zpracováním a odstraňováním toxických látek z těla (játra a střeva), je velmi vhodným přípravkem pro jarní očistné kúry. Zlepšením činnosti jater příznivě ovlivňuje i všechny ostatní fyziologické procesy v těle. Regalen je také velmi vhodný při řešení všech alergických stavů (kožní i systémové projevy), které jsou způsobené právě nedostatečnou funkcí jater a žlučníku a zhoršenou schopností těla zbavovat se škodlivých látek. Regalen napomáhá celkové regeneraci buněk a tkání prostřednictvím odstranění toxického zatížení organismu.

Energetické působení Regalenu podle principů TČM
Regalen harmonizuje především energetické dráhy jater, žlučníku, tří zářičů a dráhu tlustého střeva.

Použití Regalenu

vykazuje silné detoxika
  • 6. 12. 2018, 16:38

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie