Zobrazit přihlášovací formulář

Barevné křídy na vlasy

Administrace

Barevné křídy na vlasy

140 Kč 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 70 Kč
Speciální barevné křídy jsou skvělým způsobem, jak rychle oživit účes. Stačí vybrané pramínky jednoduše přetřít křídou a můžete vyrazit vstříc jaru. Tyto speciální barevné křídy Hair Chalk jsou skvělým způsobem, jak rychle a bez většího úsilí oživíte svůj…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barevné křídy na vlasy

140 Kč
  • Popis zboží
Speciální barevné křídy jsou skvělým způsobem, jak rychle oživit účes. Stačí vybrané pramínky jednoduše přetřít křídou a můžete vyrazit vstříc jaru. Tyto speciální barevné křídy Hair Chalk jsou skvělým způsobem, jak rychle a bez většího úsilí oživíte svůj účes. Barvy můžete střídat tak často, jak jen budete chtít – klidně každý den podle druhu oblečení nebo nálady. Barevné křídy se nanášejí na mokré nebo suché vlasy, jsou netoxické a vymývají se jednoduše po umytí šampónem.

Použití: uvolněte jeden pramínek a křídou přejeďte po vlasech. Po aplikaci barvy doporučujeme zafixovat ji lakem na vlasy. Když se vám barva znelíbí, jednoduše ji umyjete šamponem. Barvy jsou vhodné pro všechny typy (rovné, kudrnaté, dlouhé, krátké) i barvy (blondýnky, brunety, zrzky) vlasů. Doporučujeme pro děti od 8 let.
• Rozměry křídy: 6,5 x 1 cm
• Barva: 12 kříd různých barev
  • 28. 11. 2019, 23:03

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie