Zobrazit přihlášovací formulář

Velký slepičkový 8-mi dílný komplet NEXT

Administrace

Velký slepičkový 8-mi dílný komplet NEXT

1 796 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný 8-ti dílný slepičkový komplet - kabát, svetr, rifle, pláťáky, tričko, tunika, bolerko s trikem. Starší velmi oblíbená kolekce. Vhodný pro holčičku na jaro, podzim. Vše značená velikost 12-18m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velký slepičkový 8-mi dílný komplet NEXT

1 796 Kč
  • Popis zboží
Nádherný 8-ti dílný slepičkový komplet - kabát, svetr, rifle, pláťáky, tričko, tunika, bolerko s trikem. Starší velmi oblíbená kolekce. Vhodný pro holčičku na jaro, podzim. Vše značená velikost 12-18m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro nebo podzim.

1. Úžasný červený kabát SIGNATURE ze slepičkové kolekce. Podšitý růžovým fleesem, v rukávcích šusťák. Kapuce podšitá fleesem, odepínací na knoflíčky. Svrchní materiál pevnější bavlna. Dvouřadový, nádherné velké knoflíky s výšivkami. Vsazené kapsičky kryté légou. Nošený, šetřený, velmi dobrý stav, vnitřní strana praný flees. Kabát je naprosto skvělý, teplý, pěkně sedí.

2. Plátěné zelené roll-up kalhoty s aplikací slepičky. Podšité zelenou bavlnou. V pase na knoflík, zadní část do gumy. Vepředu i vzadu kapsičky. Nošené, ve vynikajícím stavu - bez vad, bez fleků nebo žmolků.

3. Rifličky se slepičkou z pevnější džínoviny. Velmi pěkně zdobené. Zapínání na knoflík, vzadu do gumy. Nošené v dobrém stavu, bez vad.

4. Bílé slepičkové tričko s krátkým rukávem. Krásná aplikace. Nošené, v dobrém stavu.

5.

6. Slepičková tunika na ramínka. Z tenčího plátýnka, krásně zdobená - aplikace slepiček. Živůtek v patchwork stylu -složený z pruhů různých látek, zdobené výšivkou. Zapínání vzadu na knoflíčky - celopropínací. Vhodná pro holčičku na jaro, léto, podzim. Možno nosit samostatně jako tílko v létě. Ideální hlavně jako svrchní ozdobná vrsta na triko s dlouhým rukávem. Skvělý doplněk slepičkového kompletu. Nošená, vynikající stav.

7. Červený ptáčkový svetr na knoflíčky. Na kapsičce aplikace slepičky. S kapsičkami a límečkem, velmi elegantní. Nositelný i jako svrchní kabátek. Nošený krátce, šetřený, vynikající stav, bez žmolků, bez známek nošení, jako nový.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    2. Pláťáky: délka 45 cm, pas 22 cm. 3. Rifle: délka 44cm, pas 22.5 cm. 4. Tričko: délka 34.5 cm, šířka 29 cm. 5. 6. Tunika: délka 33 cm, šířka průramky 29 cm. 7. Svetr: délka 34 cm, šířka průramky 30 cm, rukáv 34 cm.

  • 16. 4. 2023, 15:43

  • Zobrazení

    348

  • Oblíbené

    0

Kategorie