Zobrazit přihlášovací formulář

My First Baby Annabell s aplikací

Administrace

My First Baby Annabell s aplikací

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
Tahle překrásná panenka je naprosto jedinečná chytrá hračka. Kombinuje realistickou hru na maminku s krásnou aplikací plnou něžných obrázků. Všechny funkce mohou malé maminky samozřejmě využívat s aplikací i bez ní. V normálním hracím režimu bez aplikace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

My First Baby Annabell s aplikací

999 Kč
  • Popis zboží
Tahle překrásná panenka je naprosto jedinečná chytrá hračka. Kombinuje realistickou hru na maminku s krásnou aplikací plnou něžných obrázků. Všechny funkce mohou malé maminky samozřejmě využívat s aplikací i bez ní. V normálním hracím režimu bez aplikace panenka dychtivě saje z lahvičky a po jídle si odříhne. Když ji polechtáš, bude se smát a když ji dáš pusinku na čelo nebo ji po čele pohladíš, začne vesele žvatlat. Jídlo a hraní si s maminkou panenku někdy unaví, a tak se odebere do říše snů. V režimu hry aplikace je panenka propojena s dětskou aplikací plnou krásných obrázků.
Aplikace prostřednictvím animované grafiky nabízí různá doporučení, co by miminko mohlo potřebovat nebo chtít právě teď Miminko už má určitě hlad a těší se na svou lahvičku. Půvabná grafika v aplikaci například názorně ukazuje, jak mléko kape miminku na tvář. Pak chce miminko tvářičky otřít. A někdy je samozřejmě miminku třeba vyměnit plenku. S aplikací si miminka mohou pobrukovat různé písničky a hrát zábavné mini hry společně s jejich maminkou.
Ke hře s panenkou není třeba, aby bylo zařízení s aplikací připojeno na internet, stačí jen, když je panenka synchronizována s aplikací.
Aplikace není nezbytná pro hraní si s panenkou v normálním hracím režimu.
Věk 3+
Velikost 36 cm.
  • 9. 12. 2018, 15:30

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BABY born Storybook Maková víla
BABY born Storybook Broskvová víla
Baby Annabell Little Sweet Princezna
BABY born Surprise 2 = 1 + 1 ZDARMA
Zavinovačka
Panenka / Miminko velké Holčička
Panenka malá s doplňky
Baby born Gumové sandálky - více barev

Kategorie