Zobrazit přihlášovací formulář

Mazané kočky č.8

Administrace

Mazané kočky č.8

10 Kč 49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
45. Umělec (11:01) - Zippy přijde do galerie, aby se trochu zorientoval v umění. Dost nečekaně a za pomoci náhody se mu podaří vytvořit umělecké dílo. Získá si uznání a jeho sláva začíná růst. 46. Vysoký tlak (11:01) - Když se Von Ripperovi nebezpečně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mazané kočky č.8

10 Kč
  • Popis zboží
45. Umělec (11:01) - Zippy přijde do galerie, aby se trochu zorientoval v umění. Dost nečekaně a za pomoci náhody se mu podaří vytvořit umělecké dílo. Získá si uznání a jeho sláva začíná růst.

46. Vysoký tlak (11:01) - Když se Von Ripperovi nebezpečně zvýší tlak, veterinář mu doporučí, aby začal relaxovat. A kdo mu v tom má nejvíc pomoci? No přeci Tiny Head...

47. Pes a sport? (11:01) - Když Jackův pán uvidí video o surfujícím psovi, chce, aby to dokázal i jeho pes. Ale Jack z celého svého velkého psího srdce sport nenávidí.

48. Ošklivý soused (11:01) - Když si pták Ird přinese do nového hnízda svoji nevěstu, jeho radost mu překazí ten nejhorší možný soused na celém světě. Ird je celý bez sebe.

49. Narozeniny (11:01) - Tiny Head chce připravit své rybičce Gasperovi krásné narozeniny. Při hledání toho správného dárku se narozeniny nečekaně zvrtnou.

50. Čarovná krabička (11:01) - Když se Dine a Dash přehrabují v odpadcích, najdou starou krabičku, která možná obsahuje velké překvapení.

51. Narušený klid (11:01) - Jack, který si užívá klidu prázdného domu, najednou zjistí, že bude muset strávit víkend ne zrovna podle svých představ.

52. Poslední kapka (11:01) - Po tom, kdy Gasper a zlatá rybla zjistí, že přátelství s Tiny Head je jen stresující, rozhodnou se vrátit do moře a žít si v pokoji.
  • 20. 1. 2022, 19:16

  • Zobrazení

    288

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Až přijde kocour
Nové
PAPIROVÝ OBAL

Až přijde kocour

Báječný tučňák na létajících strojích
Zachránci moře
Nové
POŠETKA PAPÍR

Zachránci moře

Děti z ostrova pokladů 1
Rodina Nessova 2 ( SK verze )
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Rodina Nessova 2 ( SK verze )

Nils Holgersson
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Nils Holgersson

Králíček Felix
Bibi Blocksberg 1
Dostihová horečka
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Dostihová horečka

Bratříčku, kde jsi?,
Windsorský protokol
Kučerovci - Hacienda Mexicana

Kategorie