Zobrazit přihlášovací formulář

Mr.Ňousek Dětský ovocný čaj 20x2g

Administrace

Mr.Ňousek Dětský ovocný čaj 20x2g

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Čaj plný slaďoučkého ovoce vyvinutý podle originální receptury. Pečlivě vybraná směs, která splňuje ty nejvyšší nároky na zabezpečení pitného režimu citlivého dětského organismu. Ve směsi jsou zastoupeny ovocné a zeleninové druhy s různými obsahovými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mr.Ňousek Dětský ovocný čaj 20x2g

69 Kč
  • Popis zboží
Čaj plný slaďoučkého ovoce vyvinutý podle originální receptury. Pečlivě vybraná směs, která splňuje ty nejvyšší nároky na zabezpečení pitného režimu citlivého dětského organismu. Ve směsi jsou zastoupeny ovocné a zeleninové druhy s různými obsahovými látkami a účinky na organismus, které vytváří dokonalou harmonii chuti. Neovsahuje ibiškový květ. Mr.Ňousek, to je prostě slaďoučký čaj, který skvěle chutná.

Složení: Jablko plod (30%), růže šípková plod (20%), mrkev obecná kořen (20%), maliník obecný plod (20%), řepa červená kořen (10%).

Příprava: 1 nálevový sáček zalejte 250ml vroucí vody, nechejte 5 minut vyluhovat. Čaj připravujte vždy čerstvý, nesmí se vařit. Čaj připravujte dětem neslazený a pokud možno podávejte z hrnečku. Přidání cukru zvyšuje kazivost dětských zoubků. Věnujte zvýšenou pozornost doplňování tekutin během dne.

Dávkování: Pro děti od 9. měsíce věku 1 šálek denně, pro děti od 3 let 2-3 šálky denně.

Země původu: Česká republika
  • 27. 11. 2018, 8:02

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie