Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda Neverest - chlapecká

Administrace

Zimní bunda Neverest - chlapecká

359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 75 Kč
Kvalitní dětská zimní bunda značky NEVEREST velmi měkká, poddajná, lehká a přitom s vysokým tepelným komfortem. Díky vydařenému designu opět jednoznačně univerzální bunda na běžné nošení i na zimní sporty. Velmi slušivá, volnější střih zajistí maximální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda Neverest - chlapecká

359 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní dětská zimní bunda značky NEVEREST velmi měkká, poddajná, lehká a přitom s vysokým tepelným komfortem. Díky vydařenému designu opět jednoznačně univerzální bunda na běžné nošení i na zimní sporty.
Velmi slušivá, volnější střih zajistí maximální volný pohyb. Výborné vlastnosti, vysoký tepelný komfort - vnitřní materiál i venkovní materiál 100% polyester. Opravdu velmi pohodlná na nošení, kdy ji ani necítíte. Materiál zaručuje výborný regulační odvod nadbytečné tělesné vlhkosti, tudíž při aktivním sportu se v ní nebudete potit, tak i při zimních procházkách Vám bude naopak příjemné teplo. Moderní prvky pro maximální komfort při nošení - ochrana zipu u krku, protisněžný pás (zabraňuje průchodnosti sněhu a vlhkosti), odnímatelná kapuce, možnost stažení kapuce, rukávů a spodního lemu. V rukávech hladká podšívka pro snadné oblékání. Kapsy na předním díle na zip, jedna vnitřní kapsa na zip.
šířka 49cm, délka 55cm, rukáv od krku 58cm
  • 8. 10. 2023, 17:18

  • Zobrazení

    530

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie