Zobrazit přihlášovací formulář

Hannah dětská zimní bunda Duffy JR Peacoat 116

Administrace

Hannah dětská zimní bunda Duffy JR Peacoat 116

990 Kč 2 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 30 Kč
Dětská bunda Hannah Duffy Jr. je pro holky i kluky, kteří odmítají trávit zimu na gauči u televize či tabletu. Opatřili jsme ji zátěrem Drypeak 6000 na bázi polyuretanu a bunda díky tomu dobře vzdoruje vodě zvenčí. Stejně tak dobře odolá i chladu, protože…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 12. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hannah dětská zimní bunda Duffy JR Peacoat 116

990 Kč
  • Popis zboží
Dětská bunda Hannah Duffy Jr. je pro holky i kluky, kteří odmítají trávit zimu na gauči u televize či tabletu. Opatřili jsme ji zátěrem Drypeak 6000 na bázi polyuretanu a bunda díky tomu dobře vzdoruje vodě zvenčí. Stejně tak dobře odolá i chladu, protože Hannah Duffy Jr. v sobě skrývá polyesterovou střiž Duratherm High Loft, která se běžně používá pro tepelnou izolaci sportovních oděvů. Jak zátěr Drypeak, tak termoizolace Duratherm, dobře zvládá situace, kdy se dítě v oděvu zapotí, takže nehrozí, že se vaše ratolest bude koupat ve studeném potu. Důraz není kladen jen na osvědčené materiály a technologie, ale také na střih. Bunda má regulovatelnou kapuci, sněhový límec v pase, kapsu na skipas a důležité reflexní prvky, se kterými bude vaše dítě dobře vidět i za zhoršených světelných podmínek. Doporučujeme ji na sjezdovky a všude tam, kde to v zimě žije.

Drypeak 6000

je mikroporézní polyurethanový zátěr, vyráběný pokročilou technologií s vyšším stupněm nepromokavosti a prodyšnosti. Oblečení opatřené zátěrem Drypeak 6000 má ideální vlastnosti pro převážnou většinu outdoorových aktivit.

Duratherm

Duratherm je polyesterové rouno, určené pro tepelnou izolaci sportovních oděvů. Duratherm má vynikající tvarovou paměť a tím i vysokou plnivost. Spolehlivě funguje v chladném a vlhkém prostředí. Zaručuje optimální tepelnou pohodu při zimním sportování i běžném nošení.
  • Značka

    HANNAH

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    116: délka 50 cm, šířka 40 cm, rukáv 45 cm.

  • 2. 2. 2020, 15:53

  • Zobrazení

    143

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SKIP HOP Zoo Lahvička s brčkem Kravička
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hra Dr. Heuréka
Yookidoo Skládací květina
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)

Kategorie