Zobrazit přihlášovací formulář

SMOBY Máša a medvěd 2v1 Skákadlo a odrážedlo 72120

Administrace

SMOBY Máša a medvěd 2v1 Skákadlo a odrážedlo 72120

1 799 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Skákadlo a odrážedlo v jednom, s oblíbenou Mášou a medvědem. Děti mohou skákat nahoru a dolů a také se otáčet do stran, max. úhel 45°. Po sejmutí ze základny poslouží jako klasické odrážedlo. Odrážedlo Medvěd 2v1 je zároveň zábavné skákadlo pro děti od 12…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SMOBY Máša a medvěd 2v1 Skákadlo a odrážedlo 72120

1 799 Kč
Koupit
Skákadlo a odrážedlo v jednom, s oblíbenou Mášou a medvědem. Děti mohou skákat nahoru a dolů a také se otáčet do stran, max. úhel 45°. Po sejmutí ze základny poslouží jako klasické odrážedlo. Odrážedlo Medvěd 2v1 je zároveň zábavné skákadlo pro děti od 12 měsíců, kteří milují pohyb a zábavu. Unikátní hračka z dílny francouzského výrobce Smoby se dá využít hned dvěma způsoby:
1) jako odrážedlo pro jízdu - Děťátko se pohybuje odrážením nohou od země, čímž se posiluje svalstvo na nohách, rozvíjí se i jemná motorika dětí. Pro bezpečnou jízdu se může držet zelené rukojeti.
2) jako hopsadlo na skákání - dítě sedí na pohodlném tvarovaném sedadle na zádech medvěda a odrážením nohou od země si užívá skákání nahoru a dolů. Při každém pohybu se medvídek otáčí do stran v 45 stupňovém úhlu, což znásobuje u malých neposedy radost z pohybu. Při skákání a otáčení se přidržuje rukojeti.
Skákající a točící se medvěd je umístěn na zelené podložce připomínající trávu. Podložka je ozdobena obrázky květinek a u dětí vyvolává dojem zelené louky. Po vyjmutí medvídka z podstavce se hračka na skákání promění na krásné odrážedlo pro děti. Jízdu na originálním pohádkovém odrážedle si děti užijí nejen doma, ale i venku. Pestré barvy a veselá tvářička dětského odrážedla podněcují fantazii a lákají děti k pohybu na čerstvém vzduchu. Prostřednictvím odrážedla a skákadla v jednom se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje svalstvo na nohách, hraje se aktivním způsobem.
Hračka pro děti je vyrobena z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Odrážedlo a skákadlo Medvěd 2v1 má zaoblené hrany, aby se děti při hře nezranily a aby byly v bezpečí.
Máša z populární pohádky Máša a medvěd je malé nezbedné děvčátko, které miluje sladkost
  • 11. 11. 2021, 16:06

  • Zobrazení

    504

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie