Zobrazit přihlášovací formulář

Svět vína a Recepty na snoubení vína a pokrmů

Administrace

Svět vína a Recepty na snoubení vína a pokrmů

250 Kč 398 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám dvě nové originál zabalené DVD. Cena za obě, pouze dohromady. Recepty na snoubení vína a pokrmů. Snoubení vína a pokrmů je gastronomickým zážitkem. Šéfkuchař Miroslav Husák připravuje pokrmy podle originálních receptur a sommelier Ivo Dvořák k nim…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svět vína a Recepty na snoubení vína a pokrmů

250 Kč
Koupit
Prodám dvě nové originál zabalené DVD. Cena za obě, pouze dohromady. Recepty na snoubení vína a pokrmů. Snoubení vína a pokrmů je gastronomickým zážitkem. Šéfkuchař Miroslav Husák připravuje pokrmy podle originálních receptur a sommelier Ivo Dvořák k nim snoubí skvělá vína. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte některý z receptů na snoubení vín a pokrmů. Odměníte tak sebe i své okolí.

Obsah DVD:
• Principy snoubení vína a pokrmů
• Snoubení dle menu (včetně receptů na přípravu pokrmů) (aperitiv, předkrm, polévka, teplý předkrm, hlavní chod, dezert)
• Snoubení se studenými pokrmy
• Tipy na snoubení při sezonních příležitostech

Obsah tištěné přílohy:
• Shrnutí principů snoubení
• Recepty na přípravu pokrmů a doporučená vína.

Vstupte do světa vína
DVD "Vstupte do světa vína" je sommelierským kurzem pro samouky. Z pohodlí domova si tak můžete osvojit základní znalosti o víně s mistrem světa v sommelierství Ivo Dvořákem. DVD obsahuje celkem pět kapitol :
Jak víno vybrat – (orientace v jakostním třídění vín, geografickém třídění, co číst na etiketě), jak víno uskladnit (skladování v domácích podmínkách, archivace), jak víno servírovat (servis bílých, šumivých a červených vín včetně dekantace), jak víno degustovat (základy degustace COS, praktické ukázky a procvičení na třech typech vín, jak snoubit víno a pokrmy (základní pravidla snoubení chutí, praktické procvičení na dvou typech vín a sýrů). DVD je opatřeno tištěným manuálem, kde naleznete rady sommeliera ke každé kapitole, ale také seznam pomůcek a vín pro praktické procvičení servisu, degustace a snoubení. Manuál dále obsahuje přehledné grafy třídění vín, tabulky k servisu, degustaci a snoubení. Celková délka DVD je 43 minut.
  • 15. 2. 2024, 12:08

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DVD Kriminál
Jožka Černý, 4x CD
Sámer Issa - CD My Way
Nové
S.I. PRODUCTION

Sámer Issa - CD My Way

DVD Ve jménu Angela
Objednejte 2 + 1 zdarma
Tajemství staré bambitky 2, DVD
Magnetofonové kazety - mix
DVD Velký šéf
DVD Cokoliv
DVD Kašpárek
Eva a Vašek DVD oblíbené písničky

Kategorie