Zobrazit přihlášovací formulář

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÝ SET - VÍCE BAREV - 104 - 146

Administrace

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÝ SET - VÍCE BAREV - 104 - 146

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 64 Kč
Dívčí kožešinový set se skládá ze štuclu / rukávníku, návleků na hohy / kozačky a variabilního nákrčníku. Štucel /rukávním ušitý z luxusní imitace kožešiny (polární liška), zavěšený na koženkovém popruhu.Vypodšívkované klasickou PES podšívkou. 20 x 14 ,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÝ SET - VÍCE BAREV - 104 - 146

899 Kč
  • Popis zboží
Dívčí kožešinový set se skládá ze štuclu / rukávníku, návleků na hohy / kozačky a variabilního nákrčníku.
Štucel /rukávním ušitý z luxusní imitace kožešiny (polární liška), zavěšený na koženkovém popruhu.Vypodšívkované klasickou PES podšívkou. 20 x 14 , ucho dlouhé 70 cm (ucho lze na přání upravit.
Návleky na nohy nebo kazačky jsou vypodašívkované a navlékají se bud přes kozačky nebo jen na nohy přes kalohy,leginy,punčocháče... Zahřejí a navíc vykouzlí super outfit. Můžete ladit i se stejnou bambulí na čepici. Výška dle velikosti 15 - 20 cm, šířka dle přání (prosím změřit obvod kozaček v nejširším místě + 1 - 2 cm).
Variabilní tunel / nákrčník lze bud 2x omotat kolem krku nebo nosit jako bolerko (viz deteilní foto) nebo přepásat páskem a nosit jako falešnou vestu (viz detailní foto - dospělá modelka) . Obvod 120 cm , šíře 10 cm

Lze ušít v jakékoliv barvě dle aktuálního vzorníku.Dokonalý retro doplně,který zahřeje , je trendy a slouží jako naprosto originální doplněk.
Můžete sladit s dalšími doplnky či vestou z mojí nabídky a mít tak komplet v jedné kožešině.

Možné koupit i jednotlivě - štucel - 299,- , tunel - 299,- a návleky 350,-

Materiál : kvalitní umělé kožešiny,velice podobné těm pravým,většinou české výroby nebo dovoz Německo, Itálie a Francie,takže se nemusíte bát levných čínských "chlupů" !
100% PES, chlup 100% Modacryl
Barvy : nabídka kožešin se v průběhu sezony mění,aktuální dostupné kožešiny najdete v albu látky nebo mohu poslat na mail.Cena se u jednotlivých kožešin může lišit !

Šiji pouze na objednávku,zhotovnení podle zakázek,obvykle 1-3 týdny!
  • 4. 2. 2019, 21:05

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie