Zobrazit přihlášovací formulář

INTERAKTIVNÍ DOMEČEK S PIANEM

Administrace

INTERAKTIVNÍ DOMEČEK S PIANEM

150 Kč 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 24. 8.
Doprava: od 65 Kč
Prodám multifunkční interaktivní domeček s pianem pro děti od 18 měsíců. Hraný více, místy ošoupaný, ale stále funkční. Jediná vada je, že při otevírání dveří dveře vypadnou z "pantů", mají ulomený jeden zobáček (když jsou dveře zavřené, tak drží). …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

INTERAKTIVNÍ DOMEČEK S PIANEM

150 Kč
  • Popis zboží
Prodám multifunkční interaktivní domeček s pianem pro děti od 18 měsíců. Hraný více, místy ošoupaný, ale stále funkční. Jediná vada je, že při otevírání dveří dveře vypadnou z "pantů", mají ulomený jeden zobáček (když jsou dveře zavřené, tak drží).

Domeček obsahuje čtyři aktivní strany a střechu. Součástí je piano na které lze hrát samostatně nebo přehrává různé melodie, počítadlo a otáčecí kostky na které je možné zadávat matematické příklady.
Klíček na provázek, kterým lze odemykat a zamykat dvířka, gumový otvor na vkládání a vyjímání předmětů a další různé otvory a tvary. Na střeše se nachází otvory figurek zvířátek, kterými lze zvířátka prostrkovat. Při správném vložení zvířátka se ozve odpovídající zvuk, pes - štěkot, kohout -kokrhání, kráva – bučení, ovce - mečení. Domeček je ideální pro udržení dětské pozornosti a radosti ze hry, které všestranně obohacuje dětský vývoj.
  • 17. 8. 2021, 8:53

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Plátěnky, tenisky vel. 32
Béžové manžestráčky/manžestráky
2 kalhoty + košile vel.92 jako N.O.V.E
Punčocháče 80/86
Krásné džíny / rifle
Zimní bunda vel. 98
Moc krásné džíny / rifle
Slabší punčocháče 98/104
Kotníčkové softshellové boty / obuv vel. 34

Kategorie