Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní růžový komplet Lormar - SLEVA 40%

Administrace

Luxusní růžový komplet Lormar - SLEVA 40%

613 Kč 1 022 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Felice Martinelli a Carla Scacchetti v Itálii blízko Modeny založili v roce 1971 novou značku Lormar. Netrvalo dlouho a značka Lormar se získala skvělou pověst a stala se velmi populární. Značka Lormar patří mezí nejúspěšnější výrobce spodního prádla v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní růžový komplet Lormar - SLEVA 40%

613 Kč
  • Popis zboží
Felice Martinelli a Carla Scacchetti v Itálii blízko Modeny založili v roce 1971 novou značku Lormar. Netrvalo dlouho a značka Lormar se získala skvělou pověst a stala se velmi populární. Značka Lormar patří mezí nejúspěšnější výrobce spodního prádla v Itálii. Značka Lormar je v Itálii známá tím,že nepoužívá žádné zdraví škodlivé látky, ale výrobky jsou ušity z bio přírodních materiálů.



Velmi luxusní komplet Lormar Peach v pestré barvě zeleného jablka zdobený krajkou. Podprsenka push-up, košíčky jsou potažené jemným mikrovláknem s mladistvým puntíkatým potiskem. Vrchní část košíčku má výrazný krajkovým lem v kontrastní barvě. Nízký střed je zdobený drobnou růžičkou s kovovou aplikací s kamínkem. Obvod je tvořený z příjemného mikrovlákna se zapínáním na dvojháček s třímístným posunem. Úzká ramínka jsou snadno nastavitelná díky posunovačům, nelze je odepnout.



Velikost 2 odpovídá - 70/A

Velikost 3 odpovídá - 75/B

Velikost 4 odpovídá - 80/C



Na skladě v ČR, ihned k odeslání.
  • Značka

    LORMAR

  • Rozměry

    Velikost 3 odpovídá - 75/B

  • 11. 3. 2019, 16:27

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie