Zobrazit přihlášovací formulář

Kalíšek Claricup

Administrace

Kalíšek Claricup

780 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Claricup je navržen tak, aby jeho čištění bylo snadné, vnitřek kalíšku je hladký a stopka usnadňující vyjmutí je rovná a plná. Zvnějšku kalíšku jsou 4 podélné rýhy, které zabraňují posuvu kalíšku. Vyrábí se pouze v jedné barevné variantě. Kalíšky mají CE…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kalíšek Claricup

780 Kč
  • Popis zboží
Claricup je navržen tak, aby jeho čištění bylo snadné, vnitřek kalíšku je hladký a stopka usnadňující vyjmutí je rovná a plná. Zvnějšku kalíšku jsou 4 podélné rýhy, které zabraňují posuvu kalíšku. Vyrábí se pouze v jedné barevné variantě. Kalíšky mají CE označení, zdravotní atesty a firma Claripharm™ dbá na udržení vysoké kvalitu i pravidelnou kontrolou výroby a pečlivým výběrem zaměstnanců a partnerů.

Kalíšek Claricup je dodáván s originálním praktickým obalem (Claribox), který lze využívat pro sterilizaci kalíšku v mikrovlnné troubě.

Claricup se vyrábí ve dvou různých velikostech:

Claricup S je menší kalíšek určený pro dívky a ženy před porodem. Má průměr 41 mm a délku 47mm, objem kalíšku je 21 ml. Je zakončen 27 mm dlouhou stopkou.

Claricup L (větší kalíšek) je určený pro všechny ženy, kterým je více než 30 let, a/nebo které už rodily. Má průměr 46 mm a délku 52 mm, objem kalíšku je 31 ml. Je zakončen 22 mm dlouhou stopkou.

Oba kalíšky jsou vyrobeny ze silikonu stejné pevnosti a patří spíše mezi měkké kalíšky. Zpracování silikonu je velmi kvalitní a jejich povrch je „sametový“.
  • 14. 3. 2019, 11:30

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie