Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Odrážedlo modré auto BIG BOBBY

Administrace

Odrážedlo modré auto BIG BOBBY

700 Kč 1 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 134 Kč
Vhodné od 1 roku. Odrážedlo - odstrkovadlo - modré autíčko BIG BOBBY . Velké, stabilní, vhodné pro nejmenší - začínající řidiče. Od skvělého německého výrobce hraček - firmy BIG. Odrážedlo je z kvalitního plastu. Nízko položené těžiště pro větší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo modré auto BIG BOBBY

700 Kč
  • Popis zboží
Vhodné od 1 roku. Odrážedlo - odstrkovadlo - modré autíčko BIG BOBBY . Velké, stabilní, vhodné pro nejmenší - začínající řidiče.

Od skvělého německého výrobce hraček - firmy BIG. Odrážedlo je z kvalitního plastu. Nízko položené těžiště pro větší stabilitu. Bílý velký volant, klakson na tlačítko na volantu.

Popis výrobce: Big odrážedlo pro děti v provedení autíčka je vyhotoveno v krásné modré barvě s červenými a bílými prvky. Autíčko New Bobby je vhodné pro dětičky od 12 měsíců do tří let a jeho nosnost je až 50 kg. Děťátko může na tomto jedinečném odrážedle již velmi brzy trénovat svaly na nohou. Každý malý kluk se rád hraje na šoféra auta a odrážedlo Bobby je ideální jako první dopravní prostředek, který se dítě učí řídit.

Odrážedlo je kupované nové, vynikající stav, bez poškození, jen běžné známky použití znát např. na plastových kolečkách, na autě možná sem tam škrábanec. Nálepky jsou v super stavu. Klakson na volantu funkční.

Velmi dobře se na něm jezdí. Je stabilní, mnohem lepší na první ježdění než třeba motorka. Skvělé, značkové, kvalitní německá značka. PC 1.500 Kč.
  • Značka

    BIG

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    Vhodné od 12 měsíců. Délka 57 cm. Rozměry: 57x30x39 cm. Váha: 3,4 kg Nosnost 50 kg.

  • 19. 11. 2022, 19:36

  • Zobrazení

    739

  • Oblíbené

    0

Kategorie