Zobrazit přihlášovací formulář

Brýle View-Master Virtual Reality set

Administrace

Brýle View-Master Virtual Reality set

729 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
S brýlemi View-Master se stanete součástí dobrodružství ve skvělém virtuálním prostředí a budete moci cestovat kolem celého světa a ještě dále. Po více než 75 let byly generacím dětí představovány zázraky pomocí 3D brýlí View-Master. Nové brýle View…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Brýle View-Master Virtual Reality set

729 Kč
  • Popis zboží
S brýlemi View-Master se stanete součástí dobrodružství ve skvělém virtuálním prostředí a budete moci cestovat kolem celého světa a ještě dále. Po více než 75 let byly generacím dětí představovány zázraky pomocí 3D brýlí View-Master. Nové brýle View-Master využívají virtuální realitu (VR) a dosahují tak úplně nového rozměru uvěřitelnosti. Stačí vložit kompatibilní chytrý telefon do VR brýlí View-Master a můžete si vychutnat zážitky z objevování nový míst díky našim Zážitkovým balíčkům. Nebo můžete navštívit obchod s aplikacemi a stáhnout si libovolnou VR hru či shlédnout 360° videa na YouTube!
Funguje s Google Cardboard aplikacemi, vhodné pro telefony s s displejem mezi 5 a 6 palci úhlopříčky.
Součástí balení je View-Master; Kotouč představující demoverze již vytvořených světů – Vesmír, Svět a National Geographic: Divočina; redukce pro iPhone 5S a iPhone 5C.
View-Master byl vyvíjen ve spolupráci s dětskými očními lékaři, aby bylo vyloučeno poškození očí u uživatelů.
Věk: 7+
  • 9. 12. 2016, 23:43

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie