Zobrazit přihlášovací formulář

Plyšový gepard,hračka,zvíře,plyšák,značkový

Administrace

Plyšový gepard,hračka,zvíře,plyšák,značkový

849 Kč 889 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu Překrásný GEPARD FIER. Na délku měří 38 cm včetně ocásku, výška je 25 cm, design věhlasná německá historická firma Teddy-Hermann, tzv. "červení Hermanni". Ušito z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plyšový gepard,hračka,zvíře,plyšák,značkový

849 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu Překrásný GEPARD FIER. Na délku měří 38 cm včetně ocásku, výška je 25 cm, design věhlasná německá historická firma Teddy-Hermann, tzv. "červení Hermanni". Ušito z několika druhů luxusního tkaného plyše, výplň polyesterovým rounem. FIER vlastní značku "spiel gut" - je to přibližně stejné, jako naše "dobrá hračka" Můžete prát ručně ve vodě teplé 30-40°C. Sušte za dostatečného přístupu vzduchu. Nikdy nepoužívejte sušičku. Při dodržení těchto zásad bude dlouhodobě zachován původní vzhled plyše i plyšáčka.
NAKUPUJEME PŘÍMO U VÝROBCE.
Vyrobeno v souladu s předpisy EU pro hračky. Není vhodné pro děti do 3 let. Dodává se bez firemního obalu, expedujeme v textilním obalu Panenkov®. Tento textilní obal není součástí hračky a není hračkou.
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY.
  • 10. 2. 2018, 18:12

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Kategorie